Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.485
- 10.705
- 1.338
Pape Gueye kötü topçu değil ama 30m bonservis 6-7m yıllık edecek bir adam da değil. Singo transferindeki gibi kol gibi maliyetle yapılacaksa hiç yapılmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Goy goydayım heis no problem :dUlan çoğunuzu arkadaşım gibi görüyorum niyeyse o yüzden böyle yazıyorum, arkadaşlarımla da yazışırken böyleyim
Ben de çok iyi görmedim ambalajında ndiaye zannediliyor ama öyle değil gibiYirenkiyi izliyorum izliyorum çok da albenisini göremiyorum, biz bu arkadaşın ambalajına mı vurulduk acaba
Goy goydayım heis no problem :d

Okan hoca singo yu da cok istiyodu, gueye ye parayi basacaz gibi
Okan Buruk'un Pape'yi istemesini anlıyorum. Yazılanlar doğru ise pasör birisi.
Galiba Madrid maçıydı, sağdan birisi fırladı ve önü boştu ama Lemina ( Torri de atamıyor) oraya atamadı. Pape o tür uzun topları atıyor gibi ( Bayern'de Kimmich o pasları Sane'ye atıyordu)
Iyi hoş da yazın Hakan için niye ısrar etmedi? O pasların kralını atıyor.
Gayet de verilirdi ( yazın )Hakan iyi hoş ama 20 ve üstü bonservis verilmemeli diye düşünüyorum.
aradığın adam lemina yerine mi? Kimi keseceksin mesela? Torreira yerine kimi oynatacaksın? Aslında ihtiyacımız olan orta saha merkez. Bunun kesici vs değil kaliteli oyuncu. Aradığın ilk 11 değil yedekleyecek oyuncu. Ancak oulai pişmesi için ve gelecek yıl direk 11 için çok mantıklı. Keşke geçen yıl bu günleri görüp Lemina yerine birini baksaydık. Yapmadılar. Bu çocuk iyi kaliteli ve yazın Avrupa’ya 30 dan aşağı gelmez, dünya kupası var çünkü ve iyi oynama ihtimali çok yüksek. Şimdi 35-40 çeken yazın 60-70 çeker.. şu an zaten iyi bir kesici ön libero bulamıyorsun. İşte onuedika gueye filan. Çöpe atılacak para…Armuta ihtiyacın yok. Elma bitmiş ya armut biterse diye alalım diyorsun. Olai torreira giderse işlevsel bir transfer olur. Şuan manasız. Önce ihtiyacımız giderilmeli
bugüne kadar 0 bonservis ödenmiş adama 30 m euro mu vereceğiz
Gueye o paralari edecek herif degil ama Oulai cöpüne verecegimize Gueye‘ye verelim daha iyi
Fiyatindan bagimsiz net katki saglar en azindan
Daha iy olduğu kesin ama çok pahalıPape gueye gelsin ciddiyim. Onyedikadan da yirenkyden de çok daha iyi