Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim yaptığım haber kulüp doktoru tarafından yalanlansa bir daha bırak canlı yayına çıkmayı, mesleği bırakırdım herhalde. İnanılmaz bir dayanıklılık. Şapka çıkarttım doğrusu. 🤣

allahın çöplerini takıma katıp durmayınız artık, okan buruğa da transfer fln yaptırmayın

madem çöplere 20 30 vermek koymuyor
o zaman gidip şu heriflerden birini alıp gelin, hem çöp de değiller

27 yaşındaki hiçbir adama 30+ milyon para vermez Dursun başkan. Kesinlikle vermezzzz. Ancak çok üst düzey ise verir. Çok sükseli bir transfer ise verir. Gueye fln hayatta bermez.

Yaşından dolayı ben hala Magassa'cıyım yoksa ismi geçenler arasında mevcut hali en iyisi Pape Gueye ama 27 yaşında bir oyuncuya o bonservis ve maaşların verilmesi doğru değil. O yüzden al Magassa'yı yada alabiliyorsan Manzambi gibi birini en azından paranın dönüş şansı olsun.

Son düzenleme:
kanat ve 10 no transferinde olduğu gibi gayet orta sahaya da adam kiralayabiliriz, göz göre göre 30 etmeyecek birine para basmak mallık olur

leminadan iyi oyuncu alma ihtimalimiz 0, al işte gerektiğinde dinlendirebileceğin onu rotasyona sokabilecek bi adam yeter

ne bu illa birine 30 milyon sıkacağız düşüncesi

Arkadaş la ligadan orta saha mi alınır. Villareal elek oldu uclde bu sene. Her mevkiyi herhangi bir ligden alabilirsiniz ama orta saha primier ligden alınır.
Kuru Hasanin yerinde yenir

Pape Gueye 25 kabul etmemişler, şimdi nasıl anlaşacağız ki.

kanat ve 10 no transferinde olduğu gibi gayet orta sahaya da adam kiralayabiliriz, göz göre göre 30 etmeyecek birine para basmak mallık olur

leminadan iyi oyuncu alma ihtimalimiz 0, al işte gerektiğinde dinlendirebileceğin onu rotasyona sokabilecek bi adam yeter

ne bu illa birine 30 milyon sıkacağız düşüncesi
Bu düşünce mantıklı, Ugarte kiralamak daha doğru olur

Hep bir ağızdan aynı şeyi yazmaya başladılar yine. Şu wp grubu mevzusu harbiden gerçek bence ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt