Fatih Aksoy
Kırmızı Üye
- 18 Temmuz 2017
- 1.122
- 780
- 773
Cildiricam yeter artik, ulan gelip gidip 3 oyuncu arasinda dönüp duruyor, onyedika gueye ugarte,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsimlerle yeni bir akim mi baslatiyorsun ata bey
Girişimde bulunacağız diye haber servis ediliyorsa zaten o oyuncuyu alma ihtimalimiz sıfıra yakın oluyorHerkes gueye için bir sey söylemeye basladi ise bu demektir ki başka birisi gelecek bununla oyalanalım isteniyor.
Ahaha herketen kasıt, burada yorum yapanlar da dahilse, ben dünkü maçta izleyip yorum yapmıştım. Ama bana kimse , git foruma onunla ilgili yorum yap da hedef şaşırtalım demediHerkes gueye için bir sey söylemeye basladi ise bu demektir ki başka birisi gelecek bununla oyalanalım isteniyor.
Adamı mümkünse bu sene stoper harici kullanmamak lazım adaleye yük binmesin.Singodan 6 numara olmaz mı acaba? Keşke sakat olmasa da 1-2 maç denesek bence o çocuktan iyi 6 numara olur
Adamın ayak odun gibi 1 metreye düz pas atamıyor, ne 6’sı yav?Singodan 6 numara olmaz mı acaba? Keşke sakat olmasa da 1-2 maç denesek bence o çocuktan iyi 6 numara olur
Ulan yabancilar isimiyle iken türkler niye soyadıyla nasil bir fantazi buÇakır
Roland-Davison-Bardakçı-Ismael
Pape-Mario
Leroy-Yaser-Noa
Victor
![]()

Taylan Antalya x Rodri gibi düşün rdasYok xavi
Singodan 6 numara olmaz mı acaba? Keşke sakat olmasa da 1-2 maç denesek bence o çocuktan iyi 6 numara olur
muhabir ve duyumcular rtasAhaha herketen kasıt, burada yorum yapanlar da dahilse, ben dünkü maçta izleyip yorum yapmıştım. Ama bana kimse , git foruma onunla ilgili yorum yap da hedef şaşırtalım demedi)
Adamın ayak odun gibi 1 metreye düz pas atamıyor, ne 6’sı yav?
Ulan yabancilar isimiyle iken türkler niye soyadıyla nasil bir fantazi bu![]()
Condogbia , Lemina'nın genç hâli!gueyenin tarzı kime benziyor
bence vermezler