Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyedika da Gueye de çok teknik oyuncular sayılmaz. Fizikli agresif adam aranıyor anladığım kadarıyla singo da o işi kotarabilir.
Singo fizikli değil ki atlet. Adamı sahada görmeye görmeye neye benzediğini de unuttuk sanırım 😅

Pape guaye 26 yaşındaymış valla ben 28 29 biliyordum yaşı iyi gelsin

Singo fizikli değil ki atlet. Adamı sahada görmeye görmeye neye benzediğini de unuttuk sanırım 😅

2 maç izlediğimiz için hakkaten neye benzediğini unuttum ben. Alanya maçında iyi dribling yapmıştı liverpool maçında da atletik müdahaleleri vardı o kadar biliyorum herifi :asd:

2 maç izlediğimiz için hakkaten neye benzediğini unuttum ben. Alanya maçında iyi dribling yapmıştı liverpool maçında da atletik müdahaleleri vardı o kadar biliyorum herifi :asd:
3’lünün kenar stoperinden başka bi şey olmaz malesef o adamdan. Çok iyi niyetli bi herif, nereye koysan %100’ünü verir oynar ama fiziğine uygun rol verilmezse böyle yılın yarısını sakat geçirir gibi duruyor sırf bu yüzden.

Arne slot yerine xavi alonso mu gelmis?

Edit: kolpa habermis

Pap Gey savunma önünde bekleyen, orta saha çizgisini geçmeyen klasik ön libero mu yoksa çift yönlü top taşıyabilen bir oyuncu mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt