Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bu adam niye zirvede birakmiyor ki kendine zarar veriyor

Git Arjantin’de, Amerika‘da kulüp mü yok abi? İki taraf için de ne olumlusu bu olur şu saatten sonra
Yahu bu herifi bu haliyle antrenmana almazlar. Burda keyif yapıp, 95 kilo olup 5-10 milyon almak varken ayrılır mı hiç.

Onyedika da Gueye de çok teknik oyuncular sayılmaz. Fizikli agresif adam aranıyor anladığım kadarıyla singo da o işi kotarabilir.
Gueye'nin tekniği iyi özellikle uzun pas ve pas konusunda çok geliştirmiş kendisini. Yaşı itibariyle konuşulan paralar çok geliyor bana. Yirenkyi'ye ise oynadığı lig olarak hiç güvenemiyorum ve istenen paralar yüksek. O yüzden yaş üst düzey lig vb. gibi nedenlerle Magassa en ideal isim bence. Bir de Watford'tan Andre ismi neden bir anda ortadan kayboldu yada Joao Gomes neden gündeme gelmedi onu anlamadım.

Icardi gerçekten Galatasaray çağını başlatan futbolcudur bence ama bu noktadan sonra durumun daha iyiye gideceğini düşünmüyorum. Açıkçası 2. forvet olacak bir oyuncu değil işin daha kötüsü 2. forvet için bile yetmeyecek bir performans ve fizik durumunda oluşu. Takımdaki futbolculuk dışı katkısı ve takım dinamiğindeki önemini yok saymıyorum ama Muslera ve Mertens'le vedalaşıldığı gibi Icardi ile de vedalaşılması gerekiyor gibi maalesef.

herkes hep bi agizdan geye diyosa

farkli bi herif masaya yatirilmistir diye düsünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt