Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bu herifi bu haliyle antrenmana almazlar. Burda keyif yapıp, 95 kilo olup 5-10 milyon almak varken ayrılır mı hiç.Abi bu adam niye zirvede birakmiyor ki kendine zarar veriyor
Git Arjantin’de, Amerika‘da kulüp mü yok abi? İki taraf için de ne olumlusu bu olur şu saatten sonra
Afconda izledik çift yönlü ama şöyle düşünPap Gey savunma önünde bekleyen, orta saha çizgisini geçmeyen klasik ön libero mu yoksa çift yönlü top taşıyabilen bir oyuncu mu ?
Bu sezon sadece 2 maç kaçırmış biri de cezalı olduğundan , sürekli 11 oyuncusu zatenÖyle bile olsa 9’u ilk 11, 13 maç 770dk Lemina’dan daha istikrarlı görünmüyor.
Gueye'nin tekniği iyi özellikle uzun pas ve pas konusunda çok geliştirmiş kendisini. Yaşı itibariyle konuşulan paralar çok geliyor bana. Yirenkyi'ye ise oynadığı lig olarak hiç güvenemiyorum ve istenen paralar yüksek. O yüzden yaş üst düzey lig vb. gibi nedenlerle Magassa en ideal isim bence. Bir de Watford'tan Andre ismi neden bir anda ortadan kayboldu yada Joao Gomes neden gündeme gelmedi onu anlamadım.Onyedika da Gueye de çok teknik oyuncular sayılmaz. Fizikli agresif adam aranıyor anladığım kadarıyla singo da o işi kotarabilir.
Değildi sanki. Ne demişErtan yasak mi
Sana yasakErtan yasak mi
Bunlar iyi ortasaha bulamayacaklar bence. Erken başlamalıydılar bu arayışaGalatasaray’da bugün yapılan transfer toplantısında Gueye için şartların zorlanması kararı çıktı. (Ertan Süzgün)
Gueye hakkinda sen ne düsünüyorsun amirimErtan Süzgün: "Okan Buruk, Pape Gueye'yi çok istiyor."
O zaman alınmamalı üzgünümErtan Süzgün: "Okan Buruk, Pape Gueye'yi çok istiyor."
Gey yemherkes hep bi agizdan geye diyosa
farkli bi herif masaya yatirilmistir diye düsünüyorum