Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai gelse bile lemina yokken zorlu maçlarda sert bi orta saha çıkarabiliyor muyuz¿ İhtiyaç bariz.

Gidin buna göre adam alın keita olur magassa olur. Dursun trabzonu zengin etme sövdürme kendine.

Son kararı verecekmiş bi de açıp skills videosu izleyecek sanki otelinin önünde hacet giderdiğimin

Hala 10 numara lazım yazan var da, Aspirin 10 olarak alındı zaten. İyi çıkmasını beklemekten başka bir şey yapamayız.
Şu anda Lemina tarzında defansif defolarımızı kapatacak biri lazım bize. Lemina girer girmez hemen oyunu aldık. Olmadığında hemen avuçluyoruz ki temposu çok düşmesine ve sık sık sakatlanmasına rağmen hala ikamesi olmayan tek adam bakıldığı zaman. Arkayı iyi süpüren bir 6 olursa İlkay ve Sara da fazla geri koşmak zorunda kalmaz ayrıca. Lemina'yı da stoper yedeği ve son 30 dk topçusu olarak daha efektif ve verimli kullanabiliriz.
Aslında en uygun oyuncu bu bakımdan Gueye. Yaşı 26, mağarası da yok. Ha 30 eder mi, valla piyasa öyle bir kafayı yemiş ki normalde etmez dersin ama 20-30 milyon artık standart gibi bir şey oldu. Kendini kanıtlamış veya biraz kafa göstermiş topçu için istenen rakamlar bunlar artık. Ya kafa göstermeden 5-6'yken alacaksın TS gibi ya da 20-30 bayılacaksın. Artık buna alışmak lazım galiba.

neden başlıktasınız ki
perşembe gecesi toplantı
cuma hareketlilik

o zamana kadar bişi olmaz

Ozan Kabak'ın vefa sebebiyle Hoffenheim ile mukavele uzatmaya karar verdiği öğrenildi (kaynak ben)

Bu arada Pape Gueye'yi bence Villarael bırakmayacak daha doğrusu indirim yapmayacak. Adamların çok yüksek bir CL şansları var zaten sezon sonu da DK'da oynayacak oyuncu o yüzden devre arası vermek yerine sezon sonu benzer yada en kötü 5-10 milyon daha azına satarım ama CL'de işimi zora sokmam derler. O yüzden Pape Gueye gelmez ben hala en sonunda Magissa'yı bonservisiyle yada zorunlu satın alırız diye düşünüyorum yada sürpriz biri gelir.
Bırakmasın Sarı zeplinler. Hala Sarı zeplin. (Pape geye istemiyoruz)

1000045835.webp

İnşallah şu Caleb kazıgını sokmazlar. Takımının büyük meblağlarla yaptığı satışlara baktım hiçbiri bekleneni verememiş hatta iddialı olacak ama Muhammed Kudüs hariç çoğu çöp.

Lig vasat, takım sistem takımı, oyuncuların çoğu Gana’daki kendi akademileri olan Right to Dream Academy den ithal. Kiminin mağarası var ve Avrupa tarzı akademi eğitimi ve fundamentalleri yok

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Gueye
Sane Sara Barış/Lang
Osimhen

Kulübe: İcardi, Barış/Lang, Yunus, Asprilla, İlkay, Sara, Lemina, Sallai, Eren

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt