Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gueye'yi isterim fakat bana biraz taraftarın oyalanması için yeniden servis edildi gibi geliyor. Günün sonunda söz konusu bedellere Oulai'yi indirip olası tepkilere Gueye haberiyle şimdiden set çekmek istiyorlar sanki.

Arda Okan Kurtulan ve Uğur Kaan Yıldız gibi hain fbli çöpleri alan hainoğlu haindir
İlla yerli sağ bek alıncaksa paraya kıyıp Zeki Çelik yahut ucuz yollu Taha Şahin alınmalı

Fakat ikisine de gerek yok ALİ TURAP gibi bir değer var o değerlendirilmelidir. Bu arada Taha Şahin de fb altyapılı

yalan yok bu isimlerde oulai haric icime sinen biri hic yok. o yurekyi midir nedir onun yasina en az 4 yas daha ekleyin zaten

Arda Okan Kurtulan ve Uğur Kaan Yıldız gibi hain fbli çöpleri alan hainoğlu haindir
İlla yerli sağ bek alıncaksa paraya kıyıp Zeki Çelik yahut ucuz yollu Taha Şahin alınmalı

Fakat ikisine de gerek yok ALİ TURAP gibi bir değer var o değerlendirilmelidir. Bu arada Taha Şahin de fb altyapılı
Taha da fbli. Yalnız fb altyapısı hayvan gibi topçu çıkartıyor son dönemde sağa sola saçmışlar fazla gelenleri

Pape Gueye işinde aklıma başından beri yatmayan bi şey var

Villarreal öyle aşırı büyük bi takım değil ve yüksek maaşlar vermiyor
İspanya'da yasa gereği her topçunun serbest kalma bedeli oluyor
Gueye bedava gittiğinde piyasası über bi topçu değilmiş, maaşı da eh işte seviyesindedir

Bu durumda bence çok yüksek bi serbest kalma bedeli koydurmamıştır
O bedel bence 20-25m bandındadır

Yalnız şöyle bir şey var o maddeyi kullanmak için parayı tekte nakit yatırmak gerekiyor
Belki de başından beri biraz fazlasını verelim ama taksitli verelim pazarlığı yapıyoruz

Bakalım

Ederson'un en iddialı olduğu alanda bile Uğurcan geçmiş Ederon'u. Bu beni bile çok şaşırttı doğrusu çünkü Uğurcan 'ın ayak kalitesine güvenmiyordum. Diğer istatistikleri normal Uğurcan kalecilik özellikleri bakımından Ederson'dan iyi kaleci zaten biliyorduk bunu.
Açıkçası ayağı çok kötü diye biliyorduk gerçekten şu an bu sıradan çok bir farkı yok hatta belki biraz daha iyi denebilir Muslera’nın ilk geldiği zamanlar ayağı çok kötüydü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt