Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal bizim bildigimiz Toreira nereye koysan olur da son 4/5 maç bizim bildigimiz gibi değil. Bir problemi var adamın,ben maaş beklentisine yordum ama başka bir şey de olabilir. Problem çözülmeyecekse bizi daha büyük problem bekliyor. Eğer Toreira halledersek de bence ekstra 6 numaraya ihtiyaç yok. Toreira zaten 6 numara. Dribling yapan 8 daha iyi olur kanımca.

Oyuncuların dalgalı performansları hem teknik heyetin hem de taraftarın aklını karıştırıyor transfer konusunda.
Oyunculari yeterli görmemiz yetmez bence alternatifi de olmali bu adamlar 5 6 kisi var sürekli oynuyor sonra da haksiz yere elestiriliyor.

Pape Gueye'yi youtube videolarından izlediğim kadarıyla

Gördüğüm artıları
- Defans arkasına ve ters kanada attığı diyagonal toplar çok iyi,
- Şutları etkili ve isabetli,
- Birebirde de kolay kolay mücadeleyi kaybetmiyor ama çevik değil daha size'lı bir görüntüsü var.

Eksileri
- Topu taşıma işinde aradığımız isim değil
- Kesici olarak da net bir profil değil daha çok defans önünde set çekici diyebiliriz.
- Klasik bir regista oyuncu gibi bence (Seri tarzı)
- Tam olarak kafamda bizim oyun şablonunda bir yere koyamadım.

Sonuç kocaman bir belirsizlik

Pape Gueye'yi youtube videolarından izlediğim kadarıyla

Gördüğüm artıları
- Uzun havadan defans arkasına ve ters kanada attığı diyagonal toplar çok iyi,
- Şutları etkili ve isabetli,
- Birebirde de kolay kolay mücadeleyi kaybetmiyor ama çevik değil daha size'lı bir görüntüsü var.

Eksileri
- Topu taşıma işinde aradığımız isim değil
- Kesici olarak da net bir profil değil daha çok defans önünde set çekici diyebiliriz.
- Tam olarak kafamda bizim oyun şablonunda bir yere koyamadım.

Sonuç kocaman bir belirsizlik
top taşımak adamın işi değil ki, o işi torreira yapmalı, biz torreirayı öne atalım diye 6 arıyoruz ama torreira beyefendiye bakınca ne top taşıyabilşiyor ne araya oynayabiliyor hiçbir şey yok. ayda yılda 1 top kapsın diye fazla şımartıyoruz

top taşımak adamın işi değil ki, o işi torreira yapmalı, biz torreirayı öne atalım diye 6 arıyoruz ama torreira beyefendiye bakınca ne top taşıyabilşiyor ne araya oynayabiliyor hiçbir şey yok. ayda yılda 1 top kapsın diye fazla şımartıyoruz
zaten tam olarak o bakımdan istediğimiz adam bu mu diyorum

Lemina ile oynarsa evet çok fizikli bir orta sahamız oluyor ama topu ileri taşıyamıyoruz
Tor ile oynarsa aynı sıkıntı yine kendini gösteriyor

Kısacası kafamda oturtamadım bir türlü

Bir diğer konuda villareal de orta saha rotasyonu zaten dar, ligde ilk 4te hedef konumda yerini doldurmadan bize oyuncu göndermezler heralde

zaten tam olarak o bakımdan istediğimiz adam bu mu diyorum

Lemina ile oynarsa evet çok fizikli bir orta sahamız oluyor ama topu ileri taşıyamıyoruz
Tor ile oynarsa aynı sıkıntı yine kendini gösteriyor

Kısacası kafamda oturtamadım bir türlü
yrı dönem idare edip torreirayı sene sonu yollayıp oraya gedsonun ofansif tarzı biri alırız sıkıntı kalmaz bence

gueye kim ki 40 milyon bonservis 7-8 maaş konuşuluyor

futbol piyasasının çivisi çıkmış gerçekten. 3 sene önce olsa maks 10 milyon + 2 milyon maaşa gelecek adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt