Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pape Gueye muhtemelen Marsilya dönemindeyken istenen bir oyuncu olsa kim bu derdik

Ama Villarreal gibi önemli bir kulüpte büyük bir çıkış yakaladı devamlılık ve istikrar sağladı Senagal Milli Takımının vazgeçilmez oyuncusu oldu

Afrika Kupası gibi önemli bir turnuvada kupayı kazanan gol atan bir oyuncunun piyasası hızlı bir artış sağlar ve bu oyuncu yazın Dünya Kupası oynayacak muhtemelen biz almazsak büyük bir takım yazın devreye girebilir

35-40 milyon euro bonservis ve 5-6 milyonda maaş. Resmen soygun olur. Birisi şu transferin önüne geçsin.

Kim transfer olursa olsun, yönetimin yaptığı toplantının 1 dk sonrasında Okan hocanın kimi istediği , yedeğinin kim olduğu, listede kimlerin olduğunun servis edilmesi çok can sıkıcı bir durum. Erden Timur buradaki problemi hemen görüp neşteri vurmuştu mesela. Zaha geldiği dakikaya kadar kimse geleceğine ihtimal bile vermiyordu.

Taraftarın fikrine göre transfer yapmak da ayrı bir akıl tutulması. Kardeşim ben taraftarım ,hocanın ne istediğini ne oynatacağını, oyuncunun maliyetini nereden bileyim. Ben en iyisini isterim. Mevcut iktidarın yasayı çıkarmadan önce kamuoyu yoklaması yapması gibi ne gerek var ya. Git al kimi alacaksan, benim niye haberim oluyor her şeyden.

aslan sacli yerink gelsin derim

Kim transfer olursa olsun, yönetimin yaptığı toplantının 1 dk sonrasında Okan hocanın kimi istediği , yedeğinin kim olduğu, listede kimlerin olduğunun servis edilmesi çok can sıkıcı bir durum. Erden Timur buradaki problemi hemen görüp neşteri vurmuştu mesela. Zaha geldiği dakikaya kadar kimse geleceğine ihtimal bile vermiyordu.

Taraftarın fikrine göre transfer yapmak da ayrı bir akıl tutulması. Kardeşim ben taraftarım ,hocanın ne istediğini ne oynatacağını, oyuncunun maliyetini nereden bileyim. Ben en iyisini isterim. Mevcut iktidarın yasayı çıkarmadan önce kamuoyu yoklaması yapması gibi ne gerek var ya. Git al kimi alacaksan, benim niye haberim oluyor her şeyden.
Yalnız asprilla ve lang transferleri aniden çıktı...

Pape Gueye muhtemelen Marsilya dönemindeyken istenen bir oyuncu olsa kim bu derdik

Ama Villarreal gibi önemli bir kulüpte büyük bir çıkış yakaladı devamlılık ve istikrar sağladı Senagal Milli Takımının vazgeçilmez oyuncusu oldu

Afrika Kupası gibi önemli bir turnuvada kupayı kazanan gol atan bir oyuncunun piyasası hızlı bir artış sağlar ve bu oyuncu yazın Dünya Kupası oynayacak muhtemelen biz almazsak büyük bir takım yazın devreye girebilir
Bu oyuncuya o kadar para vermem

Pap gey net biçimde seviye atlatır ama o kadar yüksek maliyete değer mi çok iyi düşünmek gerek.

Galasaray tarihi boyunca hiç bir zaman 'futbılcuyu alayım, parlatayın, sonra satıp kar edeyim' kafası ile bir transfer yapmadı.. Sadece Kosecki, Bruma gibi denemeleri oldu. Bu şekilde alıp satıp kar ettiği futbolcu varsa bile tarih boyunca bir elin parmaklarını geçmez..

Ancak her ne hikmetse bizim optimist, pollyanna taraftar daha futbolcu alınmamışken satıp kar etmeyi düşünüyor.

27 yaş için 30 - 40 nilyon çok, bu paralar verilmez. Neye göre çok? Yaşına göre mi? Yoksa kulübün ihtiyacı olan mevkiye göre mi? Yaşına göre ise 27 yaş bir futbolcunun komple (oyun görüşü, fizik, tecrübe vs) futbolcu olduğu en iyi dönem. Eğer futbolcu Icardi gibi değil de gerçekten kendine iyi bakarsa 4-5 yıl maximum verim alırsın.. Bu oyuncu kulübün ihtiyacı olan adam mı? Yaşından ziyade asıl sorulması, sorgulanması gereken nokta burası..

Hem genç alalım, parlatalım, aldığımızdan yüksek bedellere satıp kar edelim.. Hem de her yıl şampiyonluk alıp rekabetçi bir ekip olalım.. Öyle bir dünya yok maalesef.. Buna inanan varsa İstanbul dolaylarında satılık bir köprüm var..
Kimse kar amaçlı düşünmüyor, düşüş gösterdi mi zarar etmeden yada en az zararla elden çıkartmak için söylüyoruz. 26-27 yaş olgun futbol yaşı da onu 30-35 vererek alırsan, satamazsın düşüş yaşarsa ve bu hazırcılığa dağ dayanmaz. Ya alıp yetiştirirsin yada o yaşta uygun fiyata alırsın tutmazsa zararın olmaz. Çünkü 6 no için çok bulunmaz ekstra birşey aramıyorsun ve dünyada bu tip topçuya vitinha, kante değilse yüksek paralar verilmez. Rakipte İsmail yüksel oynuyor işte.

İcardi geldi, şimdi satamazsın; Zani geldi, zarar etmedin. Yaş farkından kaynaklı buda.. Köprü ile anlatırsam, İstanbul’da 3 köprüm bir tünelim var. Hem de çok sağlamlar. Bin yıl kullanabilirsin.

Biz şuan vitinha'da alsak vitinha niye psgdeki gibi oynamıyor mevzusu %100 olacak 10/9luk osimhenimiz var 10/7 yada 10/8lik performans alıyoruz hocanın taktiksel eksikliklerinden dolayı.Hangi oyuncu gelirse gelsin 1-2 puan düşürün performans olarak bize gelince.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt