Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Villareal kendi liginde ilk 4 mücadelesi veriyor.

Kış döneminin son 2-3 gününde orta sahalarını satacaklarını sanmıyorum. Sanki biraz gündem oyalansın diye ortaya attılar

Valla 6-7 videosunu izledim pape gueye bize uygun bi topçu değil gibi geldi. Hantal ve ağır gibi emin misiniz yanlış topcuyu mu izledim. Bizim scoutların da gidip yerinde izlediğini düşünmüyorum

Galasaray tarihi boyunca hiç bir zaman 'futbılcuyu alayım, parlatayın, sonra satıp kar edeyim' kafası ile bir transfer yapmadı.. Sadece Kosecki, Bruma gibi denemeleri oldu. Bu şekilde alıp satıp kar ettiği futbolcu varsa bile tarih boyunca bir elin parmaklarını geçmez..

Ancak her ne hikmetse bizim optimist, pollyanna taraftar daha futbolcu alınmamışken satıp kar etmeyi düşünüyor.

27 yaş için 30 - 40 nilyon çok, bu paralar verilmez. Neye göre çok? Yaşına göre mi? Yoksa kulübün ihtiyacı olan mevkiye göre mi? Yaşına göre ise 27 yaş bir futbolcunun komple (oyun görüşü, fizik, tecrübe vs) futbolcu olduğu en iyi dönem. Eğer futbolcu Icardi gibi değil de gerçekten kendine iyi bakarsa 4-5 yıl maximum verim alırsın.. Bu oyuncu kulübün ihtiyacı olan adam mı? Yaşından ziyade asıl sorulması, sorgulanması gereken nokta burası..

Hem genç alalım, parlatalım, aldığımızdan yüksek bedellere satıp kar edelim.. Hem de her yıl şampiyonluk alıp rekabetçi bir ekip olalım.. Öyle bir dünya yok maalesef.. Buna inanan varsa İstanbul dolaylarında satılık bir köprüm var..
Bruma'dan zarar etmedik, Telles'ten etmedik. Fatih hoca döneminde yapılan genç oyuncu yatırımlarından da gayet iyi geri dönüş aldık. Kerem 12'ye gitti, Boey 30'a gitti, Barış 30-40 milyonluk adam oldu. Galatasaray tarihinde böyle bir yaklaşım görülmemişse de günümüz şartları bunu gerektiriyor. Polyannalık değil yani bu, yaptığında en kötü zarar etmeden çıkmışsın. Artık yapmak da zorundasın. Benfica nasıl her sene rekabet ediyor ve topçu satıyorsa sen de yapacaksın. Yarışmacılık kartını oynamayın zira ters örnekler var gayet. Hem yüksek bonservis hem yüksek maaşa transfer yapmamalısın, iki iki dört. Oyuncunun güven veren istikrarlı bir kariyeri olur, neyse. Bu adam 2 sene öncesinde ortada yok doğru düzgün. Kendine iyi bakarsa. Bakmazsa ne olacak 30-40 milyonluk yatırım? Bu gidilen yol sürdürülebilir değil bunu bilin de savunurken, sonrasında yine bir anda Gs transfer bütçesi 1 milyon euro haberi okurken bulursunuz kendinizi. Galatasarayın 40 vereceği adamı tek başına şampiyonluk alması lazım Osimhen gibi. Bahse konu futbolcu da öyle bir futbolcu değil kariyer olarak.

Alacaksan simdi alacaksin Ispanya'da transfer donemi senden once kapaniyor, adamlar yarismaci takim yani oyle hedefsiz bir sezon gecirmiyorlar. Gidip bugun ciddi teklifini yap ve 2-3 gune getireceksin oyuncuyu ki adamlar da yerine birini getirsin. Son gunlere kalirsa adamlar hayatta vermez.

Yirenki icin 30 istiyorlarmis komediye gel... O herifin 30 etmesi icin oynadigi dandik ligde bu defansif statsin yaninda 10 tane de skor katkisi yapmasi lazim..
Bu herifin maximum edecegi 15 milyon
O yuzden boyle yok 28 ocaga kadae birakmiyorlar , efendime soyliyeyim ona buna 30 teklif haberleri demeyeceksin. O sekilde haber sizdirtmayacak/yazdirmayacaksin.

6 gun mu ne var transfer bitimine. Adam sana ederine verir mi.(Avrupa cougunlugu icin, bizde 10 gun mu ne)

İllet oluyorum yani su hazirliksiz "ne mal kalirsa ona bakariz" moduna ya.

Kimi istesen 1.5 ya da 2 kati fiyat cekecek sana su an zaten. Sonunda da para harcamayalim secim var diyerekten bir sey yapacaklar. İsin ucu gidip TS ye 30 milyona gelecek gene ...oyle gorunuyor

Galasaray tarihi boyunca hiç bir zaman 'futbılcuyu alayım, parlatayın, sonra satıp kar edeyim' kafası ile bir transfer yapmadı.. Sadece Kosecki, Bruma gibi denemeleri oldu. Bu şekilde alıp satıp kar ettiği futbolcu varsa bile tarih boyunca bir elin parmaklarını geçmez..

Ancak her ne hikmetse bizim optimist, pollyanna taraftar daha futbolcu alınmamışken satıp kar etmeyi düşünüyor.

27 yaş için 30 - 40 nilyon çok, bu paralar verilmez. Neye göre çok? Yaşına göre mi? Yoksa kulübün ihtiyacı olan mevkiye göre mi? Yaşına göre ise 27 yaş bir futbolcunun komple (oyun görüşü, fizik, tecrübe vs) futbolcu olduğu en iyi dönem. Eğer futbolcu Icardi gibi değil de gerçekten kendine iyi bakarsa 4-5 yıl maximum verim alırsın.. Bu oyuncu kulübün ihtiyacı olan adam mı? Yaşından ziyade asıl sorulması, sorgulanması gereken nokta burası..

Hem genç alalım, parlatalım, aldığımızdan yüksek bedellere satıp kar edelim.. Hem de her yıl şampiyonluk alıp rekabetçi bir ekip olalım.. Öyle bir dünya yok maalesef.. Buna inanan varsa İstanbul dolaylarında satılık bir köprüm var..
Yav kral çok yazmışsın boş yapmışsın hiç birinden zarar etmedik saydığın topçuların. Yaşlı dediğimiz topçulara paraları bayılıyoruz 1-2 sene posalari çıkıyor top mop oynamıyorlar.

O kadar para harcayacağız ama takım yerinde sayacak gibi. Yedek kulübesinin zenginleşmesi + değer.

Yirenki icin 30 istiyorlarmis komediye gel... O herifin 30 etmesi icin oynadigi dandik ligde bu defansif statsin yaninda 10 tane de skor katkisi yapmasi lazim..
Bu herifin maximum edecegi 15 milyon
Ona 30 falan istendiğini sanmıyorum. 10-15 arasına ciddi şekilde ilgilensen oradan çıkarırsın.

Kudüs, Skov Olsen'i falan 6-9 milyon €'lara sattılar. 30 falan komik rakamlar.

Gueye için verilecek max teklif 20 milyon bonservis +20 milyon da Cl final bonusu

Yok öyle önüne gelene 30-40 Okan efendi

Ben Olai vs sevsem de fizikli oyuncu istiyorum net buna karar kıldım

Hatta keşke bir Gattuso olsa da alsak.

3.5-4 yıl Torrik'in yanına adam baktık düzgün birini bulamadık.

Şimdi Torrik yerine mi adam bakıyor bunlar?

Kimse Onyedika seçmemiş ankette. Adam gelir belki ayıp olmasın. Ben seçiyorum :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt