Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğraşılan ve konuşulan isimlere bakınca timberı 5 milyona kaçırmak akıl tutulması başka bir şey değil. O kadar para verecekseniz alacağınız isim ilk 11 topçusu olması lazım ama konuşulan isimlerin hiçbiri mevcut orta saha oyuncularını keser mi soru işareti. Eee o zaman rotasyonda kullanacağımiz bir isim ise timber hayli hayli olurdu.

Onyedika ve Pape ok dedi, Ederson yarin. Insallah ederson olur be..

U23 için kalan son kontenjana stoper ya da forvet demiş Horsezat.

Abi stoper planı varsa gidin Ozan Kabak'ı alın şimdiden alt yapı kontenjanına.

Forvete de U23 de olur ama orta saha da alınabilir yine aynı şekilde.

Transfer toplantısı yapılıyor. Toplantının sonucunda transfer için öne çıkan isim eş zamanlı olarak bütün Galatasaray muhabirlerine tek bir ağızdan servis ediliyor. Eğer yem değilse ben daha kötü bir transfer ekibi ve stratejisi görmüyorum şu anda. İlk burhan ardından 5-10 dk sonra tüm Gs muhabirleri Gueye haberi girdi.

Yem değilse amaç ne gerçekten bilmiyorum. Son 2-3 senede hatırladıgım Dusseldorf seferi, St Petersburg seferi Wendel içindi, 2 defa İtalya seferi biri Zalewski içindi Paris seferi vs vs. İsimler de değişiyor( Cenk Ergün, Hatipoğlu, Kavukçu) ama iş bilmezlik, takım menfaatine değilde kendi Pr'ı peşinde koşma ve beceriksizlik olayları hiç bitmiyor.

Görende yurtdışına transfer için sefere çıkan sadece bizim Sportif A.Ş zanneder. Futbolcu almaya değil de Viyana kuşatmasına gidiyorlar sanki öyle bir çığırtkanlık.

Yes. Sosyal Medya hesabından ne paylaşıldığının hiç önemi yok. Dursun Özbek 70 küsur yaşında hayatı boyunca ticaretle uğraşmış adam. Yok sosyal medyada şöyle paylaşım yapılmış, yok o şunu demiş, herkes her şeyi söyler. Böyle şeyler gram umurunda olmaz böyle insanların. Özal görmüş, Demirel görmüş insanlar.

Dün dündür bugün bugündür.
Florya önünde Dursun istifa protestosu yapılmıştı zamanında. Zannediyorum Tudor ile Cluj'a elendikten sonra. Hatta TOMA filan gelmişti. Bu adamın tepki ile iş yapan veya karar değiştiren biri olmadığını o gün anlamıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt