Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hemen bi tarama yapalım EPL de forma şansı bulamayan , eli yüzü düzgün , kiralık gelecek topçular kim olabilir.

Ross Barkley yaş 32
Wataru Endo yaş 32
Bissouma yaş 29
Douglas Luiz yaş 27
Guido Rodriguez yaş 31
James Ward-Prowse yaş 31

tam bir gerçeklik var kabak gibi ortada…Ama ben biraz fazla abarttım göremeyebilirsiniz.Herkes görecek diye birşey yok.
Anlatsana biz niye pabgeyi alııyoruz.aSarayla Tıpa tıp aynı mevkinin adamı.Neden bu kadar para harcamayı düşünüyoruz buraya..

benzer mevkinin adamı doğru

ama farklı profil

yine de yukarıda dediğim gibi bize uygun olan profil gueye değil

bize 2li orta sahada da 3lü orta sahada da oynayabilecek ve elimizdekileri tamamlayacak birisi lazım

mesela sarr veya ederson

lemina
sara ederson

gibi

Şu adamı bize yazdıklarını gördüm sanki twitter düşük takipli hesaplarda
Listede olan oyunculardan biridir bu adam. Sinan Yılmaz'ın arkadaşı olan Bülent Kalafat bizde scout olarak çalışırken Gabriel Sara ve bu oyuncuyu önermiş. İngiltere Championship sorumlusuymuş o dönem. Sara alındığında sevinmiş hatta Fener'e gol attığında havalara uçtum diye bir sözü vardı. O dönem önerdiği oyunculardan birinin de bu Casedei olduğunu söylemişti. Daha defansif mücadeleci adam istiyorsanız Casedei demişti. Muhtemelen listede vardır son durumu nedir bilmem.

Mukau'yu neden dusunmedi bizimkiler acaba? Keita ismi geciyorken onun gecmemesi tuhaf.

Kavukçu neden Londra’ya gidiyormuş ? Maç Londra da mı zannetti

Gelen oyuncu Leminanin arkasina otursun, Lemina 60-70 arasi yorulmaya baslarsa oyuna alindigi ve her 3 macta bir Leminayi korumak icin ilk 11e sürdügümüz macta sicip batirmazsa yeter benim gözümde.
O zaman da bu paralar verilir mi denilecek yedek oyuncu için...

Pape Gueye

1769429025903.webp

Ya transfer görüşmesi yada özel işleri vardır maç için olsa daha sonra Manchester'a uçuş gerçekleştirirdi

Adamlar öyle beceriksiz ki 15 gun once istemedigin adama seni razi ediyorlar.

Gueye 26 yaşında milli takımındaki yeni yeni 11 olmaya başlıyor. En büyük handikapı hantallığı. Hantallık hızlı koşmamak değildir, bu arada bunu belirteyim. Yani çevik olmaması.. Ayrıca bir takımda bu yaşında başarılı olmuş oda İspanya’da.
oulai ise 19 yaşında milli takımında 11 olmaya başladı. 19 yaşında olmasına rağmen olgun bir oyunu var. Türkiye’de 10 maçta kendini gösterdi. Daha önce cezalı olduğu için dört maç oynamadı trde. Hızlı, dripling var, pasör şutör.. eksikleri var ancak yaşına göre yazmaya değmez bu eksikleri yazmaya. Çünkü bizdeki 19 yaşında olan altyapı topçusu a takım yüzünü görmüyor. En iyimiz Berat luş pttde bile eziliyor.

Ayrıca Trabzon gibi bir cimri takıma 6 milyona gelmiş topçu..

Biri tr ligini biliyor ve sınavını verdi, biri bilmiyor.

Şimdi ikisi içinde aynı fiyat istemiyor; tercihiniz ne olur?
Oulai'yi herkesten ayıran özellik yeteneği. Yıldız olması için tek bir adımı kaldı. Büyük bir takıma gidip orada da baskı altında kalmadan futbolunu oynaması. Bunu da yapınca zaten alınabilecek biri olmaktan çıkar. Şu an konuşulan 30m bu futbolcu için ucuz, tabi maaşı yüksek olmayacak ise. Yüksek bonservisten ziyade düşük maaş daha önemlidir. Büyük takımları diğer takımlardan ayıracak olan şey bu tarz yetenekli futbolculara sahip olmasıdır. Bizde Oulai gibi topu alıp önünü açıp gidebilen oyuncu yıllardır yok. Koca Galatasaray'da sadece biraz Yunus bu işi yapabiliyor. Ama problem şu ki önceliğimiz Lemina'nın muadilini bulmak. Eğer Olai ile birlikte bir de Lemina tarzı 6 numara alabilseydik harika iş olurdu. Ama şu anda bir tercih yapılmalı. Ve bu defansif özellikli 6 numara olmalı.

Ugarte kiralık zorunlu olmayan opsiyonla olsa keşke mükemel hamle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt