Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1769429145482.webp

united maçlarını izliyorum bir casemiro'ya bakıyorum herif 35 yaşına gelmiş prime'ında bile hızlı olmayan herif 25 yaşındaki Ugarte'den daha atik ve çevik bir de iyi mücadele ediyor.Bir de Ugarte'ye bakıyorsun sahada kayıp koşamıyor bile üstüne zaten pasları falan hak getire yani

benzer mevkinin adamı doğru

ama farklı profil

yine de yukarıda dediğim gibi bize uygun olan profil gueye değil

bize 2li orta sahada da 3lü orta sahada da oynayabilecek ve elimizdekileri tamamlayacak birisi lazım

mesela sarr veya ederson

lemina
sara ederson

gibi
Bende sara için toru kesmem.Zaten önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz.
Tor kessiliyorsa sara yüz defa kesilir.
Torun kesilmesinde sakınca görmüyorum.Ama yerine sara değil daha iyisi lazım.

Sara ne yapıyor reis..Uzun top ,diagonal pasmıı atıyor..kırk yılda bir araya top atıyor.Çoğu ileriye attığı topların ya isabetsiz yada sert atıyor.
Şutmu var.Adamın izle şutlarını.Zaman zaman driblingde yapıyor.Fizik olarak saradan daha güçlü..Daha çabuk oynuyor.Yahu bomboş genelde daha boş alan bulunan maşlarda 2.3 pas yapıyor diyemi süper oluyor.
Abi nasıl göremiyorsunuz bunu inanılır gibi değil.

Dostum yanlis anlamissin beni Goremiyoruz degiliz yaw goruyoruz herseyi..Profil olarak Gueyeyle pek alakasi olmadigini belirttim sadece ..
İyi bir Sara cok kiymetli ama iyi Sarayi 10 macta 1 izlersek anlami olmuyor tam olarak bunu ifade etmek istedim

10 nr alalım sn kavukçu englanda gitmişken

Ugarte PSG’ye transfer olmadan önce ki haline dönerse o zaman ne olduğunu anlarız.
Oyuncuların fm deki potansiyellerine bakıyorum ama 24 deki tek süper star olacak oyuncu ugarte... herkesin 140 larda iken potansiyeli bunun 175

united maçlarını izliyorum bir casemiro'ya bakıyorum herif 35 yaşına gelmiş prime'ında bile hızlı olmayan herif 25 yaşındaki Ugarte'den daha atik ve çevik bir de iyi mücadele ediyor.Bir de Ugarte'ye bakıyorsun sahada kayıp koşamıyor bile üstüne zaten pasları falan hak getire yani
Ve o Casemiro takımı bırakacağını, son sezonu olduğunu söylemesine rağmen öyle oynuyor.

Helal olsun adama dun Rice - Merino - Odegaard 3 lusune ezilmediler .. 1 yil once bizle adi gecince sisko diye istenmiyordu adam tekrar buldu kendini

Ve o Casemiro takımı bırakacağını, son sezonu olduğunu söylemesine rağmen öyle oynuyor.
valla ya insan az biraz utanır 35 yaşındaki adamı görüp biraz mücadele eder , sezon başı casemiro ismi bizim için de çıkmıştı mesela herkes burun kıvırmıştı.Arada 10 gömlek fark var Ugarte'nin sorunu bu arada utd belası da değil kendinden kaynaklı direkt.Şu yaşta güney amerika'ya dönecek tempoda top oynamaya çalışıyor

Aramızda ciddi oyuncu analisti perfomans analisti var müthiş bir şey

Helal olsun adama dun Rice - Merino - Odegaard 3 lusune ezilmediler .. 1 yil once bizle adi gecince sisko diye istenmiyordu adam tekrar buldu kendini
ben o zaman da istemiştim bu arada valla süper top oynuyor topla da iyi baya hat kıran pas atıp durdu dün de city maçında da

Galatasaray orta sahası Güney Amerikalı olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt