Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Bu konuyu daha çok dillendirmemiz lazım. Bilmeyen çok kişi var.Yusuf kapkara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuyu daha çok dillendirmemiz lazım. Bilmeyen çok kişi var.Yusuf kapkara
devre arasında piyasa iyice daralmışken düşük maliyetli kiralıklarla yaza çıkmak daha mantıklı değil miZit pit kiralik islerini gecelim ayrica yakinda KiralikSaray olacagiz, en gicik oldugum sey tam bir kulubun "ben is yapmayi bilmiyorum" demesinden kaynakli genelde ya da para olmayinca yapilan seyler bu.
Sen zaten 2 kiralik getirdin, orta sahaya denemelik ya da yasli eleman istemiyoruz gidip zimba gibi oyuncu alacaksin tapusuyla.
salla babam salla
iki üç layk alacam diye salla
bu ne o zaman
![]()
Galatasaray (H) - Wed 28th Jan, 20:00 | CL | Pre-Match Thread
Kick off time 20:00 (GMT). A must win if we want to avoid the playoff round and even that might not be enough. A big win by 3 or 4 gives us a better chance. Won't be easy though. No Dias, Gvardiol, Guehi, Stones and Rodri. Gonzalez was training today (27th Jan). This could be a messy one in...forums.bluemoon-mcfc.co.uk
Sami Karakoç'un gerçek kimliğini çok az kişinin bilmesi gibi nöbet.
Ya başkomiserim Cevher'i yakalama nöbetinde olman gerekirken transfer nöbetinde ne işin var Allah aşkına!Sagol dostum kemale attigim hahaha'yi geri aldim![]()
bence Ugarte çok aşırı kötü oyuncu
hiçbir açıdan derdimize derman olmaz
fakat kiralık olursa bi şey denemez
Sıkıntı yok reis prof değiliz. Patladigim bin tane topçu var haftalarca frankowski ve Morutan övdüm. Takiliyorum sanaasprilla yalan direkt yahu adamı 1 kere anca izledim neyini boklamışım ? Kanat mı lazım bize dedim , Lang için de yedekte kalırsa sorun çıkarır sıkıntılı oyuncu dedim.Diğerleri evet aldığımız oyuncular değil hiçbiri şuanda , öyle bir şey söylüyorsunki sanki şimdiye kadar 2 senedir aldığımız her adamı bokluyorum gibionyedika,ugarte gelip kötü oynarlarsa pas hatalarında bile alıntılarım ama seni ben de güzel kurulurum
Sıkıntı yok reis prof değiliz. Patladigim bin tane topçu var haftalarca frankowski ve Morutan övdüm. Takiliyorum sana
Ya Yusuf daha yanılmadığın tek bir topçu yok!Sıkıntı yok reis prof değiliz. Patladigim bin tane topçu var haftalarca frankowski ve Morutan övdüm. Takiliyorum sana