Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.746
- 43.661
- 3.888
Arda Okan fb'li miymiş
Kalsın o zaman bir tane fb'li Arda var zaten takımda
Arda Okan 8 kusak Galatasarayli da olsa kapimizdan gecmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Okan fb'li miymiş
Kalsın o zaman bir tane fb'li Arda var zaten takımda
SallaiYa Yusuf daha yanılmadığın tek bir topçu yok!
İnsan yanlışlıkla 1 tane bilir be!
Git anca Okan öv.
ne açıdan tutarsızBu ne tutarsiz bir yorum dostum ..
Su forumda kimseye Masallah demeye gelmiyor
Kaçı onaylı kiTwitter’dan ödeme almak için. Ne kadar çok onaylı hesap birbirini takip ederse o kadar çok ödeme alıyorlarmış, dikkat edersen mavi tikli çoğu kişi çok kişi takip ediyor
Sallai
Rashica
Davinson
Önemli değil reyis ben de patlıyorum zaten frankowskiyi ben de övdüm bakma bazen saçma sapan yazıyorum ama.Singoyu da övdüm , morata övdüm sara ilk geldiğinde ovdum şimdi sallıyorum jelert iyi dedim falan icardiyi de seviyorum hala bin tane var fb transferleri hariç patlıyorum sürekli ama tabii bazı oyuncular da çok belli ediyor kendiniSıkıntı yok reis prof değiliz. Patladigim bin tane topçu var haftalarca frankowski ve Morutan övdüm. Takiliyorum sana
Bunları kuzenin yazmıştır, yemeyiz bunları reis.Sallai
Rashica
Davinson
ne açıdan tutarsız
çok kötü topçu olduğu,
iyi yaptığı şeylere de bizim ihtiyacımız olmadığı görüşündeyim
ancak kiralık düşük maliyetle geliyosa
bu Sporting - PSG - Man Utd etiketine sahip bi oyuncu cüzi şekilde denenebilir
DK için kendini kasarak oynayacaktır
Sallainin garantörü bendim çünküSallaide de Allah yuzune guldu ..Les gibi oynarken herifin icinden sag bek cikti![]()
Zaten mevkisiz bir herife benziyorArda Okan 8 kusak Galatasarayli da olsa kapimizdan gecmesin
İspanya'da oynayan Gueye için İngiltere'ye gitmişiz.Duyum var mi beyler son durum ne
Bu sene moruz, Fener’e koruz
Duyum var mi beyler son durum ne
Onyedika'dan iyiBen ugarte icin yorum yapmiyorum ama adama les diyorsan kapimizdan gecmesin demen gerekir ..