Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pap geyeye 40 vereceğine parayı yak daha iyi. Çünkü elemanın bizim aradığımız profille uzaktan yakından alakası yok. 6 desen 6 değil 8 desen 8 değil. Bunu villanin ucl maçlarını seyrettiğim için diyorum. Hepsi bir yere kadar okey de pap geye de mantıklı bir taraf bulamıyorum

Bunu söylemek istemiyorum ama oulai arti bissouma en mantıklısı şu an için. Torerianin yerine oulai. Bissoma ile lemina dönüşümlü oynarlar işte. İsmi yazılanlardan belkide topla arası en iyi oulai. Şimdi diyecekelr 6 ay super lig geçmişine o kdar verilir mi diye. Benim ölçütüm bizim maç.tek başına bziim ön alan presinden çıkardı lazyoyu

bu gece transfer olmaz yatın uyuyun
cumayı bekleyin

Bu arada nir takımın oyun siciline bakıp bir oyuncu hakkında bu olur bu olmaz demek de biraz saçma değil mi? Valla kimsenin oyuncu tercihi yaparken bizim sisteme oturur mu diye düşündüğünü sanmıyorum... mesela ben videolara göre karar verdim yukarıdaki ankette. Niye yirenki dedim. Sistemdeki baskı ve geçiş yediğimiz pozisyonlardaki oyunu en güzel kapatacak adamın ciğersiz kara aslan olacağını düşündüm.

Şu 3.5 sene içerisinde mesela bir sürü sağ açık geldi. Sane var değil mi? Müthiş topçu... itirazım da yok. Ama en çok verimi belki de rashitsa dan aldık anasını satayım. Aynı adam bizde parlarken tinercilerde patladı... o yüzden oyuna yatkın isimler üstünde durmaya çalışalım...

1769466520273.webp

Bu transfer dönemi yazın 15 gün, ocakta 1 hafta filan olmalı. O sürede kim kimi alırsa alacak bitecek olay. Harbiden söylüyorum, bu dönemin bu kadar uzun olmasının hiçbir mantığı yok. Çoğu zaman ilk 2 ay yaprak bile kımıldamıyor hiçbir takımda. Alan da satan da son 1 ay işini hallediyor, bitiriyor.

Pap geyeye 40 vereceğine parayı yak daha iyi. Çünkü elemanın bizim aradığımız profille uzaktan yakından alakası yok. 6 desen 6 değil 8 desen 8 değil. Bunu villanin ucl maçlarını seyrettiğim için diyorum. Hepsi bir yere kadar okey de pap geye de mantıklı bir taraf bulamıyorum

real maçını izledim takımının en iyisiydi çocuk kaç tane atak kesti sayamadım
tek başına savaştı reale karşı
hucuma çıkarkende o vardı
tüm ataklarını onun becerisiyle başlatabildiler sadece

tek eksisi biraz yavaş ama hem güçlü hem alanını çok iyi kapatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt