Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.289
- 2.342
- 498
O da bilmiyor. Üfürüyor. Demişler işte buna sen kem küm et. Net isim verme oyala işte diyeKim yav bu topçular. Israrla aynı şeyi söylüyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da bilmiyor. Üfürüyor. Demişler işte buna sen kem küm et. Net isim verme oyala işte diyeKim yav bu topçular. Israrla aynı şeyi söylüyorlar
Bunun hızlısı prime Kante zaten Mason'um.real maçını izledim takımının en iyisiydi çocuk kaç tane atak kesti sayamadım
tek başına savaştı reale karşı
hucuma çıkarkende o vardı
tüm ataklarını onun becerisiyle başlatabildiler sadece
tek eksisi biraz yavaş ama alanını çok iyi kapatıyor
Oyuncuyu biz kimin yerine alacağız Mason rengim? Lemina mi toreria mi?real maçını izledim takımının en iyisiydi çocuk kaç tane atak kesti sayamadım
20 civarı ben de kabulümreal maçını izledim takımının en iyisiydi çocuk kaç tane atak kesti sayamadım
Lemina ekamesi bu herif direkt.Oyuncuyu biz kimin yerine alacağız Mason rengim? Lemina mi toreria mi?
brugge in öyle son maça kalmalı durumu var çunku başka yok.Oyuncuyu biz kimin yerine alacağız Mason rengim? Lemina mi toreria mi?
EyvahDursun sırf Olayi işi için bitirmiyor yav. Uğurcan konusundan bunu öğrenmiş olmanız lazım. Ayın 29-30'u gibi 32-33 milyona kadar çıkar muhtemelen teklifimiz.
Fener dün maçı tek kaleye çevirdikten sonra Gündiz in dümdüz bir oyuncu olduğu kabak gibi ortaya çıktı. Büyük takımın oyunun iki yönünü de belli bir seviyede oynayabilen oyuncular harici profillere asla talip olmaması gerekiyor.ben çift yönlü ortasahadan yanayım
ne statik bir 6 olsun ne güçsüz bir pasör sadece
bize sarr mctominay szobozlai gibi 6-8-10 herşeyi oynayacak bir adam lazım
ismi geçenlerde bir bissouma bu tarz ama herif tehlikeli
gueye 6-8 gibi birşey oynuyor en azından
Öyle olacağını ikimiz de bilmiyoruz. Ha TS o paraya da vermeyebilir, büyük tepki yediler. İş bitmeden sızdırılmayacaktı.
Sunderlandte çok fazla forma bulamamış
2024lü teklif götürelim, sene başı 30m almışlar.
Oulai 40 falan etmez
Topçu budur arkadaşlar