Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
masonum gueye gelmesin diye totem yapıyor gibi

real maçı fikrimi değiştirdi

skill videolarında ahım şahım birşey gözükmüyordu

real takım olarak reaksiyon verdi bu maç
baya extra efor sarfettiler

villarealin tek ezilmeyen adamı gueyeydi
ki reale karşı iyi referans

diğer maçlarını bilmiyorum ama bu maç çok hoşuma gitti verdiği savaş

Fener dün maçı tek kaleye çevirdikten sonra Gündiz in dümdüz bir oyuncu olduğu kabak gibi ortaya çıktı. Büyük takımın oyunun iki yönünü de belli bir seviyede oynayabilen oyuncular harici profillere asla talip olmaması gerekiyor.

gundiyi demiştim zaten beğenmediğimi
ayaksız topçulardan hazetmem

1769467669876.webp

Gunduz niye sürekli konu malzemesi yapılıyor ki. Guaye gelse ona da mı dümdüz oyuncu diyeceğiz yani. Atacaksın böyle adamları geriye, arkanı toplayacak. İleriyi de full hücumculardan oluşturacaksın. Neye ihtiyacınız varsa en kıymetli oyuncu odur. Bize de arkayı toplayacak oyuncu lazım. Lemina'sız bütün maçlarda elek ediliyoruz, hala 6 numaraya gerek yok diyen var. Hiç mi maç izlemiyor bazıları hayreti mucip.
Gunduz'a pahalı, gereksiz vs diyenleri göreceğim ben, aynı paraya daha iyisini getirebilecek mi bizimkiler. İstesek biz de alırdık herifi ki suyun karşı tarafından daha çok ihtiyacımız vardı.

Gunduz niye sürekli konu malzemesi yapılıyor ki. Guaye gelse ona da mı dümdüz oyuncu diyeceğiz yani. Atacaksın böyle adamları geriye, arkanı toplayacak. İleriyi de full hücumculardan oluşturacaksın. Neye ihtiyacınız varsa en kıymetli oyuncu odur. Bize de arkayı toplayacak oyuncu lazım. Lemina'sız bütün maçlarda elek ediliyoruz, hala 6 numaraya gerek yok diyen var. Hiç mi maç izlemiyor bazıları hayreti mucip.
Gunduz'a pahalı, gereksiz vs diyenleri göreceğim ben, aynı paraya daha iyisini getirebilecek mi bizimkiler.

ayaksız ortasaha sadece zarar yazar

Torri giderse Ts ile taksitli Oluai
Villareal ile yarısı peşin Gueye

Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Jacobs
Pape Oulai
Sane Sara BAY
Osimhen

Günay
Sallai Davinson Lemina Eren
Lemina Ilkay
Yunus Asprilla Lang
(((((((((
Hatta Gouri alsak müthiş olacak. Ah be Dursun Papi. Son bir show bekliyoruz

Levent Tüzemen bombayı bırakmış.
Daha bildiği birisi var mı hatırlamıyorum ama keşke bu işlere girmese

sn. kavukcu city galibiyetinin ardindan

ozel teyyare vasitasiyla ugarteyi alip ardindan istanbula beraber donse

tepkiniz ne olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt