Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gstatil olayinda vizeyi falan da hallediyorlar mi ?(Bilmiyorum mac icin cok kisa sureli vize vardir bir sey belki)
ingiltere vizesi dahil evet , opsiyonel ama o , kişinin talebine göre fiyat değişiyor.

6 aylık
2 senelik
5 senelik
10 senelik

hangisini isterse ona göre extra fiyat ödeyerek başvuru yapılıyor.

Özel akreditasyonda aldık konsolosluktan , 2 günde işlemden çıkan vize bile alındı .

fb yavaş yavaş bjklileşecek transferde kalite dozu bu şekilde devam ederse

Gueye ve ugarte olarak aday sayısı ikiye mi indi

Hemen anket alalım

ingiltere vizesi dahil evet , opsiyonel ama o , kişinin talebine göre fiyat değişiyor.

6 aylık
1 senelik
2 senelik
5 senelik

Özel akreditasyonda aldık konsolosluktan , 2 günde işlemden çıkan vize bile alındı .
Bence kritik kisim biraz da bu. Adamin parasi varsa ugrasmadan rahat rahat alir biletini gider.

Normalde vize olayi zor degil(basvurmak etmek yani), sirket vs durumu yoksa kalabalik kafile olayi haric "takipciler" soygun niteliginde fiyatlar istiyorlar. Cok karsiyim o araci olayina ama bu tip 2 max 3 gunluk seyler icin hizmete dahil edilmesi pozitif bence

Su an ingiltere vize durumlari nasil bilmiyorum ama ben almanya vizesi almaya basvuruda ve teslimde ari kovani gibiydi- anormal kalabalikti

Gueye mi Ugarte mi net Gueye

Fakat 30-40 bonservis + 5-6m maasla Gueye mi, kiralik 6 aylik total maliyet 7-8m Ugarte mi

Ben korkak adamim Ugarte derim

Yazin harcayak parayi

Dogru U23'e de harcanabilir OULAI gibi

18 senedir Turizm sektöründeyim kardo . Bugüne kadar kimsenin düşünmediği , altına girmek istemediği şeyi düşünmüşüz etmişiz , kaç kişi bundan ekmek yiyecek belki de ,

Frankfurt maçına 900 ajax maçına 1200 kişi gönderdik , parası olan veriyor alıyor turunu. otel konaklaması içinde , uçağı içinde , maç bileti içinde , transferi içinde , adamın kafası rahat , yok ben nerde kalcam nere gezicem nere gitcem derdi yok . Herkes memnun .

Düşün ki yeşil pasaportu olana geçerli schengeni olana rağmen ingiltere ayrıca kendisine ait vize istiyor birde , buna rağmen 750 kişi de bu maça gönderiyoruz.

Herkes salak yok yere uğraşıyor, bir bunlar çakal akıllı anasını satıym
ahbab vizesi olan mı alabiliyor

mac icin vizeye kolaylık saglıyorlar mı

6 aylık
1 senelik
2 senelik
5 senelik

Kulübe de ciddi iyi bir geliri oluyordur herhalde. Bu tarz uygulamalar bence özellikle bizim gibi yayın gelirinin doğru dürüst olmadığı noktada ekstra önemli. Gelirini ancak bu tarz yeni uygulama ve eko sistem yaratarak büyütür ve bir ihtimal sürdürülebilir yapabilirsin. GS Enerji işi vardı mesela onu da merak ediyorum o da umarım nihayete erer ve iyi bir gelir getirir.

ahbab vizesi olan mı alabiliyor

mac icin vizeye kolaylık saglıyorlar mı
Vizesi olan olmayan herkes gidebiliyor kardo sıkıntı yok ,

maç turunu alan opsiyonel olarak vize hizmeti de alabiliyor , isterse şahsi başvuru yapıyor dışardan bireysel olarak

Başvuru için biz yardımcı oluyoruz, randevusuydu evraklarıydı falan .

Ama onay sürecine konsolosluk bakıyor .

Biz maç için olduğunu falan vs hepsini evraklarıyla birlikte veriyoruz. Karar merci konsolosluk ama ne yazık ki .

Toplam 90 küsür kişiye başvuru yaptık 7 kişiye red geldi mesela .

Bilet fiyati ile gstatil paket fiyat farki ne kadar tam olarak yav? Merak ettim simdi

Bence carsamba mac sonucuna gore potansiyel rakiplerde transferi belirliyecek. iki orta seviye rakip cikarsa daha ciddi para harcarlarmi acaba diye dusunuyorum

City maçında olası bir yüksek skorlu hezimetin ilk 24 işini sekteye uğratma olasılığı var mı? Şu yeni format insanı inanılmaz yoruyor hiç bir şeyi anlamıyorum bir sürü neden sonuç ilişkisi var karman çorman
Var ama Bayern(PSV), Barca(Kopenhag), Chelsea(Napoli), Sporting(Bilbao)'in vb. bazı takımların hepsinin yenilmesi ve başka diğer sonuçlarında aleyhimize olması gerekiyor. 10 sonuçtan 9 yada 8 'inin aleyhimize olması lazım gibi bir şey gerekiyordu.

singo hiçbir zaman fazla maça çıkabilen bir adam olmamış ymarkt adlı boktan siteye bakınca bile bu görülüyor

90 dkya böldüğünde yılda 25-26 maç falan yapıyor
Singo transferi gündemdeyken bu konudan bahsedip bayağı linç yemiştim. Biz evimizde oturduğumuz yerden bu riski görürken teknik heyetimiz sallamadı ve tarihimizin en pahalı transferlerinden birini yaptırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt