Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg'de ruiz dışında gardi'nin radarına girmiş başka topçu olabilir mi

ruiz gelse de tüzemen haklı çıksa keşke bir kez olsun harbiden doğru demiş olur.Taraftarın yıkması lazım direkt havalimanını
ama biyogala kolpanın adresidir cago bu ve sami yen haber bu 3lü kap bile gelse dedikleri düşündürücü olur

Bilet fiyati ile gstatil paket fiyat farki ne kadar tam olarak yav? Merak ettim simdi
Sadece maç bileti satışı yapmadık biz kardo , bizimki tur şeklinde paket halinde , o da 1099 euro dan itibaren başladı satışa çıktığı tarih itibariyle

Bu fiyatın içinde her şey var işte ( uçak , otel konaklama oda kahvaltı 5/6/7 gece seçenekli , maç bileti , rehberlik hizmeti , ingiltere-iskoçya-irlanda turu , havalimanı transfer )

sadece maç biletini klüp ve city tarafı veriyordu sanırım ortalama 100-150 euro falan olması lazım

Sık sık bir sağ bek ismi geçiyor takımımız ile. Ya Singo'yu satacağız, ya da Singo tamamen stoper olarak düşünülüyor.

İnsanlar için de bilet satılmalı

bu kulup cluj braga man utd’li grupta her deplasmanin biletini ayri ayri stadyuma insanlari davet ederek, bilet kac para ise uzerine eklemeden satti. gelip de alamayan gormedim.

senelerdir deplasmanlara giden insanlarin sirf su city maci icin bile yasadigi stresi, sikintilari, muhattap olmak zorunda kaldigi 850 kisiyi bilmeyen bambamlarin masallarina tokuz valla.

transfer psikopati olan ve biraz da akli olan bugün ve yarin dinlensin.

önümüzdeki 24 saat sakin geçer. kafa dinleyin biraz hayatin tadını cikarin.

Avrupa için kısa sürede vize imkansız son denendi gözlemlediği kadarıyla
Schengen vs yok oyle bir opsiyon onu biliyorum,
İngiltere icin belki farkli bir sey var midir diye merak ettim

Anormal kalabalik oluyor ingiltere vize isleri son zamanlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt