Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salai?
Singo?
Yabancı kuralı?
Salai denen herif zaten bek performansı leş sadece fiziksel olarak iyi diye orada tutuluyor. Diğerini bir daha bek oynatacağımızı düşünmüyorum. Hazır yol yakınken ya birine saplamalı yada orta sahada falan oynatmalıyız. Ekstra adama gerek yok osde bunu 6 numara yapsınlar 3 ay idare etsin.

Singo katılmış kafileye

Salai denen herif zaten bek performansı leş sadece fiziksel olarak iyi diye orada tutuluyor. Diğerini bir daha bek oynatacağımızı düşünmüyorum. Hazır yol yakınken ya birine saplamalı yada orta sahada falan oynatmalıyız. Ekstra adama gerek yok osde bunu 6 numara yapsınlar 3 ay idare etsin.
Şalai mi leş

zuhahaha sallai bek performansı leş mi :ROFLMAO: fesupanallah tövbe tövbe

haluğu o şerefsiz aşıkdan sonra tekrar izleyebiliyıruz çok şükür

videonun son bölümlerinde dursun okana singodan dolayı güvenmediğini ima etti

maaşı yüksek ise yüksek singonun madem dursun okana güvenmiyor topçu transferinde neden hala topçu izliyor okan

Valla ortaya mı atmış ortaya mı sallamış göreceğiz.
Dedigi hic cikmiyor bu yüzden bos is. Bu islere girmese daha iyi, sayginligini kaybediyor. Yorumculukta iyi cünkü, medyada GSin haklarini nadir savunan kisilerden ama bu transfer islerini biraksa iyi olur.

Seten 6 derken Haluk daha yüksek dedi.

Dursun başkan ve kavuk reisin adamı bunlar. Muhtemelen bu servisler yapılıyor ki hocanın bu kadar para bağlayarak aldırıp "bek oynadığındaki sprint sayısı dolayısıyla tekrar sakatlandı" minvalinde zırva yorumlar yapmasını da işin içine katarak, kendisini taraftarın önüne atmayı planlıyor olabilirler.

Çember daralıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt