Ali Burak Uz
10 Numara!
Araya birkaç Fatih Terim maç içi anısıRiera Frankfurta giderken Hasan Hocam yutupda Fabyan Ruizi beğenmedim Maestroyu alin falan diyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araya birkaç Fatih Terim maç içi anısıRiera Frankfurta giderken Hasan Hocam yutupda Fabyan Ruizi beğenmedim Maestroyu alin falan diyor.

Rekor vasfide diye biliyorum tek nöbetle transfer yağdırmıştıGotumuzde mi
Eyvah Eyvah5 şubat galiba
24/25 26 gün 6
22/23 45 gün 3
21/22 34 gün 4
20/21 51 gün 9
19/20 77 gün 5
Sakatlık geçmişine bakınca sorunsuz olduğunu iddia etmek mümkün değil. Kaçırdığı maç sayısının düşük olması sizin de vurguladığınız gibi avrupa maçlarınin vs olmaması. Normal şartlarda 2 katı gibi düşünebiliriz.
Ya bunlar Yirenky alabilirmide bide teste sokacan uuuuuuuu Onur yoruyosun beniBu Yirenky es kaza alınacaksa kemik testi ve yalan makinesine girme zorunluluğu olmalı Doumbia gibi. Herif Etebo ile aynı yaşta olabilir şu an.
Oyle bir sey demedim hocam . Bu genellemelere alıştım ama. Kreş demişken alajbegovic i izleyin 21 den de küçük.Deniz zorlu'ya kalsa takım kreş'e dönecek. Her oyuncu 20-21 yaşında olamaz .
Ayrıca belirtmek gerekir ki; sakatlığının az olduğu Monaco dönemlerinde stoper oynamış. Sağ bek oynadığı geçmiş dönemlerde sakatlıklar yaşadığı aşikar olan birini 31m ve sonraki satıştan pay vererek rekor bir transfer bedeli ile aldırdı bize Okan Hocamız ve teknik heyeti.Bunun içinde 2020'de korona falan da var. Bazıları da yaz sürecini de kısmen kapsayan durumlar. Yaz için o günleri TM ne kadar doğru yazıyor orası da şüpheli. Ek olarak 2023-24'te de sıfır zaten yazdığın gibi.
@Mustafa İnaçBir kac yil duruşumuz stratejimiz vb ile hem bonservisleri hem maaslari düzene koymaliyiz bu konularda bir duruş ve kulup kültürümüz olmalı. Bu demek değildir ki tecrübeli yildiz olmayacak ya da demek değildir ki gelen gence oyuncu degil denecek
Sanmam fbnin parasının yeteceğini.Bir de palmeirastan oyuncuFlaco Lopez'in adı geçiyor Fener ile. Tam bizim rotasyonda görmek isteyeceğim adamdı.