Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten serbest kalma bedeli var, o da 40 milyon euro.

İlk 4te yer alıyor villareal satmak istemezler zaten orta saha rotasyonları da geniş değil ,5 gün kalmış şu dakikadan sonra kimi bulup getirecekler dediğin gibiyse serbest kalma bedelini ödeyip alırız anca bir kuruş pazarlık yapmazlar

villareal'in orta sahası fecaat valla kimseleri yok.Ben cl maçı izlediğimde eytli Parejo oynuyordu hala o yüzden çıkışı ödersen verirler anca

Pape Mario Gabi

Pape Lucas Yunus

Nasıl bir kurgu olur acaba

villareal'in orta sahası fecaat valla kimseleri yok.Ben cl maçı izlediğimde eytli Parejo oynuyordu hala o yüzden çıkışı ödersen verirler anca
Villarreal gibi kuluplerin scout agi genistir, yani X oyuncu giderse yerine X oyuncu alinabilir gibi listeleri hazir genelde. O yuzden parayi aldiktan sonra 3 gune yerine birini getirirler.

Bence shae charles'i de transfer edip transferi kapatacaklar o çocukta sağ bek stoper orta saha oynayabiliyormus.
O iş ancak Jelert takas + bir miktar para olursa olur gibi geliyor bana yada Jelert+ Kutucu bonservisine olabilir. Yoksa olacağını pek sanmıyorum direk çift hane bonservis ile.

Villarreal gibi kuluplerin scout agi genistir, yani X oyuncu giderse yerine X oyuncu alinabilir gibi listeleri hazir genelde. O yuzden parayi aldiktan sonra 3 gune yerine birini getirirler.
son günler olmasaydı evet olabilirdi ama son günlerde o riske pek girmek isteyeceklerini sanmıyorum , alacakları adama da 2x fiyat çekerler çünkü bu saatten sonra.Eğer ilk 4te olmasalardı yine verebilirlerdi bir şekilde.

bu pap gey de solakmış bu kadar solağı olan başka takım var mı dünyada acaba, Yunus, Sane, Apoker, Jakobs gelirse bunla 5. Bunlar ilk 11 olanlar. Yedekte de Sara, Asprilla, Eren, Kazımcan filan var.

4-3-3'e geçiş olacak gibi duruyor;

Uğurcan
Sallai Singo Sanchez Jakobs
Torreira Lemina Gueye
Sane Osimhen Barış​

son günler olmasaydı evet olabilirdi ama son günlerde o riske pek girmek isteyeceklerini sanmıyorum , alacakları adama da 2x fiyat çekerler çünkü bu saatten sonra.Eğer ilk 4te olmasalardı yine verebilirlerdi bir şekilde.
Hatta soyle, eger dun resmi teklif iletildiyse bunlar bizim teklifi kabul etmeden once giderler bugun baska bir oyuncuya teklif yaparlar. Bu arada baktilar anlasma zemini yakin o zaman bizim teklifi de kabul ederler. Yani bizim teklifle ugrasirken kendileri de yerine alacaklari adamla gorusmelere baslamistir bile.

Bu Fenerbahçe'nin 14 yabancısı varmış şu anda. Santraforlar haricinde gönderebilecekleri topçu da yok ki zaten onları da gönderemiyorlar. Bunlar hala ne bok yemeye Kante peşinde koşuyorlar acaba? Forvet lazımken neden Genduzi'yi aldılar? Bizimkilerden daha iş bilmezi varsa o da Fener ve Beşiktaş yönetimleri ve teknik heyetleri yemin ederim.

Hatta soyle, eger dun resmi teklif iletildiyse bunlar bizim teklifi kabul etmeden once giderler bugun baska bir oyuncuya teklif yaparlar. Bu arada baktilar anlasma zemini yakin o zaman bizim teklifi de kabul ederler. Yani bizim teklifle ugrasirken kendileri de yerine alacaklari adamla gorusmelere baslamistir bile.
orasını bilmiyorum ama bence 35-40 aşağısı olmaz ya hani normal paralara kesinlikle vereceklerini sanmıyorum.İspanya futbolu hakkında o kadar bilgim yokki kim iyi kaynak onu da bilmiyorum herhalde çoktan Villareal birine gitse haber çıkardı diye düşünüyorum ama dediğim gibi onların dinamiklerini hiç bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt