Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.583
- 14.612
- 1.398
dennis + arda okan + taha paketi için 20 teklif edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fred gönderecekler kante istiyorlarBu Fenerbahçe'nin 14 yabancısı varmış şu anda. Santraforlar haricinde gönderebilecekleri topçu da yok ki zaten onları da gönderemiyorlar. Bunlar hala ne bok yemeye Kante peşinde koşuyorlar acaba? Forvet lazımken neden Genduzi'yi aldılar? Bizimkilerden daha iş bilmezi varsa o da Fener ve Beşiktaş yönetimleri ve teknik heyetleri yemin ederim.
Adam iyi oyuncu deniyor ama pahalı değil çok pahalıŞu pap geyi şu maliyetle kobani çekmiş olsa keyiften dört köşe olurdum. Bu transfere birde bu açıdan bakmak lazım
Bu 3lü mümkün değil oynamaz birlikte4-3-3'e geçiş olacak gibi duruyor;
Uğurcan
Sallai Singo Sanchez Jakobs
Torreira Lemina Gueye
Sane Osimhen Barış
4-3-3'te Sara mutlaka olmalı. Gueye- Tor- Sara yada Lemina- Gueye- Sara gibi bir 3'lü uygun olur. Maçına göre performansa göre rahat rotasyonda yaparız. Yeri gelir İlkay yeri gelir 10 no olarak Yunus vb. süre alır.4-3-3'e geçiş olacak gibi duruyor;
Uğurcan
Torreira Lemina Gueye
Sane Osimhen Barış
bu pap gey de solakmış bu kadar solağı olan başka takım var mı dünyada acaba, Yunus, Sane, Apoker, Jakobs gelirse bunla 5. Bunlar ilk 11 olanlar. Yedekte de Sara, Asprilla, Eren, Kazımcan filan var.
Ts oyuncu satamıyor, oulai her an gelebilir.
Ts yönetimi satmaya karşı değil
Öncelikle bu ismi almak için, hastaniz ile aranızda ne gibi bir durum yaşandi ki, bize böyle bir istektekde bulundunuz. Gsc aciklama bekliyor hocam.İsmimi Amin Dervishi
yapar mısınız?
İranlı hastam
Fred'in gönderileceğini kim yazdı bu arada? Herkes öyle diyor ama, kaynağı göremedim ben.Fred gönderecekler kante istiyorlar
Nesri veya duran giderse santrafor alacaklar
Lemina'sız her 11 bekleneni veremez bence, bu şekilde CL maçlarını oynar kanaatindeyim, ligde tabi ki Sara Yunus Lang İlkay vs farklı varyasyonlar kurulabilir.4-3-3'te Sara mutlaka olmalı. Gueye- Tor- Sara yada Lemina- Gueye- Sara gibi bir 3'lü uygun olur. Maçına göre performansa göre rahat rotasyonda yaparız. Yeri gelir İlkay yeri gelir 10 no olarak Yunus vb. süre alır.
4-3-3'e geçiş olacak gibi duruyor;
Uğurcan
Torreira Lemina Gueye
Sane Osimhen Barış