Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.607
- 73.141
- 5.188
pape gueye leziz bir transfer olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan 10 aldırmıyor, tabiki farklı varyasyonlar olabilir ama Oluai yada Gueye gelirse önemli maçlarda bu şekilde oynayacağını düşünüyorum.Bu 3lü mümkün değil oynamaz birlikte
sene sonu torreira paket oluyorTorreira Lemina Gueye üçlüsü ne lan çanakkaleyi mi savuncaz
Çok kısır kalırsın olmaz o iş
Pape mi general?Yine general topçu alıyoruz sonra takım niye koşmuyor. Birde topçu alırken mutlaka first toucha dikkat edilsin. First touchu olmayan topçu bizde madara oluyor.
onlar girdiği zaman çoktan bize girmiş olacak zatenNico ve Buchi haric henuz kimse Papa haberini girmedi.
Moretto ya da Romano girer mi bakacagiz.
pape ırgat ne generaliYine general topçu alıyoruz sonra takım niye koşmuyor. Birde topçu alırken mutlaka first toucha dikkat edilsin. First touchu olmayan topçu bizde madara oluyor.
kafayı yemiş bunlar. size ne ulan siz sahada ne oynuyor ona bakınŞu muhasebe işini abartmasak mı acaba, herkesin subjektif yorumu baz alınsa Beşiktaş'a çevireceksiniz bizi. Arroyo' yu da gidip alalım mı ister misiniz. Şuraya sara satılsın desek 40 milyon altına kavga çıkar barışa 50 milyon falan istiyorduk herkesin oyuncusu değerli beyler abartmayalım. Herkesin evladı annesine yakışıklı görünür.
Farklı hoca, farklı ön ve arka alan, oyuncularda farklı yukardakiler presi sevmeyen pas oyununa uygun oyunculardı, şuan ki 3'lü yarın yokmuş gibi pres yapmaya çalışan fiziksel özellikleri ile top kazanan sert mücadele düzeyi yüksek oyuncular.Seri - Lemina - Nzonzi gördüm sanki![]()
Zonzi dışında Seri ve Lemina iyidi o sezon, Lemina çok sakatlandı sadece.Seri - Lemina - Nzonzi gördüm sanki![]()