Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farklı hoca, farklı ön ve arka alan, oyuncularda farklı yukardakiler presi sevmeyen pas oyununa uygun oyunculardı, şuan ki 3'lü yarın yokmuş gibi pres yapmaya çalışan fiziksel özellikleri ile top kazanan sert mücadele düzeyi yüksek oyuncular.
Seçkin Darius Vasseli

Sana katılıyorum.

Şu muhasebe işini abartmasak mı acaba, herkesin subjektif yorumu baz alınsa Beşiktaş'a çevireceksiniz bizi. Arroyo' yu da gidip alalım mı ister misiniz. Şuraya sara satılsın desek 40 milyon altına kavga çıkar barışa 50 milyon falan istiyorduk herkesin oyuncusu değerli beyler abartmayalım. Herkesin evladı annesine yakışıklı görünür.
Genel olarak insanlar yüksek paradan ziyade başka takımlar daha düşük ücretlere dengi ya da üstü transferler yaptığı için; 2 ay uğraşıp günün sonunda adamların ilk istediğini kabul ettiğimiz için yapılıyor bu muhasebe işi. En yakın örneği Singo(en çok bonservis verilen 20. sağbek dünyada) , biz sadece 30m sağ beke para verecek kadar güçlü değiliz.

Papgeyde raket gibi sol ayak var

şarjım 13 abv

pape ırgat ne generali
General'den anladığınız ne bana göre Lemina'da general topçu çünkü. Hatta Tor bile ırgatlığı kesti generalliğe başladı. Barış Alper bile geriye yardıma erinir halde. 5 mioya ırgat vay be iyimiş bu ırgatlık işi. Yanındaki Tor'un yükünü çekmez bu ben söylüyorum sonra haklı çıkıyoruz.

8 dk sonra analizini paylaş

Ryan Donk 2.0 yorumunu da değerlendir doğru mu yanlış mı diye

Şu bile sadece yeterli, tüm video boyunca defalarca kez yapabildiğine göre bunu bi kıstas alabiliriz

Dar alanda çalım atabilen, topu ayağında tutup sürebilen fizikli bir 6 numara.

Bize faydasının olmama ihtimali yok.

Şu bile sadece yeterli, tüm video boyunca defalarca kez yapabildiğine göre bunu bi kıstas alabiliriz

Dar alanda çalım atabilen, topu ayağında tutup sürebilen fizikli bir 6 numara.

Bize faydasının olmama ihtimali yok.
Holding olarak evet ama geniş alanı savunma ve süpürme işini yapamaz Lemina gibi.

Alan kaplar, iyi long ball atar, topla da gider arada ama çevik bir adam değil.

Bu takımın yıllardır en çok keyif veren futbolu pres ile oldu, 10 almayacaksak bir Mertens bulamayacaksak olmuyor olmayacak, Oluai benim her zaman 1. tercihimdi Torreira ile beraber yarın yokmuş gibi basacaklar, Lemina arkalarını toparlayıp sertlik ve fiziksel olarak destekleyecekti, Gueye olacaksa adam 6'dan çok 8 oynadığında yada öne doğru konumlandığında daha başarılı oluyor, skor yönü ortaya çıkıyor, hava topunda +1 yazıyor, iyi alan kaplıyor, bence en önemlisi kanatları iyi besliyor, kanat oyuncularına bu kadar yatırım yapmışken mantıklı geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt