- 16 Haziran 2010
- 204.117
- 156.212
- 6.838
Bir yere gittigi yok bu sezon.torreira gitti mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir yere gittigi yok bu sezon.torreira gitti mi
Seçkin Darius VasseliFarklı hoca, farklı ön ve arka alan, oyuncularda farklı yukardakiler presi sevmeyen pas oyununa uygun oyunculardı, şuan ki 3'lü yarın yokmuş gibi pres yapmaya çalışan fiziksel özellikleri ile top kazanan sert mücadele düzeyi yüksek oyuncular.
pep gey skils yok mu izleyek
Genel olarak insanlar yüksek paradan ziyade başka takımlar daha düşük ücretlere dengi ya da üstü transferler yaptığı için; 2 ay uğraşıp günün sonunda adamların ilk istediğini kabul ettiğimiz için yapılıyor bu muhasebe işi. En yakın örneği Singo(en çok bonservis verilen 20. sağbek dünyada) , biz sadece 30m sağ beke para verecek kadar güçlü değiliz.Şu muhasebe işini abartmasak mı acaba, herkesin subjektif yorumu baz alınsa Beşiktaş'a çevireceksiniz bizi. Arroyo' yu da gidip alalım mı ister misiniz. Şuraya sara satılsın desek 40 milyon altına kavga çıkar barışa 50 milyon falan istiyorduk herkesin oyuncusu değerli beyler abartmayalım. Herkesin evladı annesine yakışıklı görünür.
offfBir yere gittigi yok bu sezon.
General'den anladığınız ne bana göre Lemina'da general topçu çünkü. Hatta Tor bile ırgatlığı kesti generalliğe başladı. Barış Alper bile geriye yardıma erinir halde. 5 mioya ırgat vay be iyimiş bu ırgatlık işi. Yanındaki Tor'un yükünü çekmez bu ben söylüyorum sonra haklı çıkıyoruz.pape ırgat ne generali
pep gey skils yok mu izleyek
8 dk sonra analizini paylaş
Ryan Donk 2.0 yorumunu da değerlendir doğru mu yanlış mı diye
dostum sene sonu paketliyoruz en geç
Niye istemeyelim la ne tür bir tuzak koydun sorunun içine herif sakat falan mi olacak bu sorudagueyeyi 14 bonservis 700 bin euro maaşa ister miydiniz

istemem çöp derimgueyeyi 14 bonservis 700 bin euro maaşa ister miydiniz
Holding olarak evet ama geniş alanı savunma ve süpürme işini yapamaz Lemina gibi.Şu bile sadece yeterli, tüm video boyunca defalarca kez yapabildiğine göre bunu bi kıstas alabiliriz
Dar alanda çalım atabilen, topu ayağında tutup sürebilen fizikli bir 6 numara.
Bize faydasının olmama ihtimali yok.
kasımpaşalı gueye'i kastetmiştimNiye istemeyelim la ne tür bir tuzak koydun sorunun içine herif sakat falan mi olacak bu soruda![]()