- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
ya Allah askina 40 Gueye yerine Ederson da 40-45dir. Gueye 4-5 maas desen, ederson 6-7 dir. Öyle fark yokki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pape için;
![]()
pape alassane gueye
parası çok yüksek, ben asla vermem ama bütün bunlar en az 6-7 sene çok katkı vereceği gerçeğini değiştirmez. 2-3 sene orta saha, kalan 3-4 yılda da sol stoperi kapatacaktır. aynı durum uğurcan çakır...gss.gs
'Daha antipatiki gelene kadar sus' işi :dGuzel bir fikir verdin .. Forumda en antipatik kim yapalim 2li eleme sekilinde ..
Misal okan - sadri ..sadri dedik sadri - naci naci dedik naci - g.aytepe gibi
O msjdan bu fikri nasıl çıkardın laGuzel bir fikir verdin .. Forumda en antipatik kim yapalim 2li eleme sekilinde ..
Misal okan - sadri ..sadri dedik sadri - naci naci dedik naci - g.aytepe gibi
Oulai + Bernardo SilvaŞimdi ihtimal olsa
Bernardo Silva+ Oulai
Bernardo Silva + Onyedika mı
Yoksa
Pape Gueye mi?
Son 2 senesi için diyorum2 yıl şampta buyuk katki sağladı herif yav @Okan Mason un hakkini yeme
O msjdan bu fikri nasıl çıkardın la
Şimdi zamanı değil sene sonuBakiyoruz ve bi oyun göremiyoruz. Td öner ekibimize
fransadan çat diye 22 yaşında biri falan gelse ne iyi olurduçok boktan transferler yaptıkla ulan sessiz sedasız gelen isimler çok faydalı oluyor arasında gidip geliyorum
Magassa
M.keita
Ugarte
Gueye
Onyedika
Dan biri ekibimize dahil olacak gibi görünüyor
evet dar alanda yavaş ama en azından fuleli olmanın avantajını kullanıyorVideolarda çok yavaş izlenimi verdi. Gerçekten bu kadar yavaş mı?
3 senedir öyle diyoruz. Bekleyelim bakalim sezon sonunuŞimdi zamanı değil sene sonu
Kadir Toughbush