Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona buna çöp çekenler icin uzulerek olacak senaryoyu yaziyorum

Papgeyde indirime gidilmeyecek
Ugarteyi kiralik vermeyecekler

Gidip 17kayi 20m bons + 3.5-4 maaṣ ile bize çakacaklar

Abartmayin yav maliyet bilinmezi disinda saha ici olarak Eyvah dedirtecek bir adam degil.

Kazik yiyecegimiz besbelli zaten 1 aydir on calisma gorusme hic bir sey yapmadan gidiyor hep transfer isi.

Bakalim somut bir seyler gormeden daha gaza gelmemek lazim. Gueye bence "havalimani dolup tasacak" transferi degil cunku.

Edit: yani bir ayda gelinen calismalar , ummali toplantilar Gueye vs Oulai isine kaliyorsa ,sportif as darmadagin olsun derim.

icardi artık bir osimhen değil tabikide

tot maçına kadar sen gs tarihinde icardi gibi bir golcumu görfün birader

bu nasıl bir inkar yauv
Sana katiliyorum abi. Icardi bu donusumun ve yukselisin bas mimarlarindan birisi. Bir onceki sezon adam tik tik atip maclari 1-0, 2-0 kazandirip sampiyon yapti. Yaptiklarini inkar etmek insanliga sigmaz kesinlikle... cok buyuk is yapti. Adam kafayla falso verip kaleciyi yaniltip gol atmisti ya ankaragücü müydü neydi.

Uğurcan'a da böyle diyordunuz lafı da yeni çıktı.
Kalede sırıtmadı diye 30 yaşındaki herife 30 milyon para verilmesine iyi ki almışız deyip ne idüğü belli olmayan topçular için konuşulan 40 milyonları normalleştirmeye çalışmak kulübün altına dinamit koymaktır.

Bu arada okan hoca hakkında düşüncelerimi biliyorsunuz söylememe gerek yok ama birşeyi inkar etmeyelim

hem erden timur hem ob ikiside açıkladı

torreira listenin bir numarasaydı en çok torreirayı istemiş

3 sene bu sene hariç takımı torreira taşıdı

şimdi 1 maçla yorumluyorum ama gueye bence torreira ilk senesi etkisi yapar

şimdi leminayıda herkes gibi çok istiyordum geçen sene

bu gueyede o etkiyi yapacak topçu

onun bile açıklaması var 24 yaşında ve tutarsa satılabilir bir oyuncu.
Liverpool maçındaki gibi oynarsa 60m euroya satarız diyordu herkes
Bu ligden zaten satılabilecek üst limit şuan 35-40 milyon gibi görünüyor. Defansçıların piyasası daha düşük, ordan da bi 5-10 milyon düş . 60 milyona satarız falan hayal yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt