Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.268
- 7.485
- 1.873
Kavga cikarİsim alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavga cikarİsim alalım
Nobette bir tane narsist var. Her seyi BEN bilirim, BEN soylemistim, BENI dinlemediniz, simdi BENIM dedigime geldiniz, BEN soyleyim, BEN boyleyim. Bu ne lan?![]()
Nobette bir tane narsist var. Her seyi BEN bilirim, BEN soylemistim, BENI dinlemediniz, simdi BENIM dedigime geldiniz, BEN soyleyim, BEN boyleyim. Bu ne lan?![]()
UEFA A lisansin mi var renktasRtaş bana diyorsun belli ki ama forumda başka Uefa A lisansı olan üye var mı?

Simdi yaz lan. Transfer mactan önemli
UEFA A lisansin mi var renktas![]()
Okan Buruk'un yardimcisi yapalim heisEvet heis
Fabian RuizÇekmek
Çıkmak
@Recep Buruk sanırım. Soyadına Bakarsak Okan Hocanın akrabası olabilir.İsim alalım
Yeni gelişme ve isimler u23 kuralına alınacak oyuncu için herhalde. Umarı kalan 2 yabancı hakkı da u23 olur ve orta sahaya da pahalı olsa da u23 orta sahalardan biri alınır.
18 yaşında İsveçli oyuncu budur herhalde.

@Okan Mason Tolgahan'ın bu kadar isim söylemesine ne diyorsun? Eskiden bu kadar isim vb. yazmıyordu. Sallamaya mı başladı yoksa bizimkilerin iş bilmez transfer hamleleri yüzünden mi?
Planlamanın olmadigi yerde her gun yeni bir isimin olması normal. Menajerin biri her gun yeni birini önerir çünkü. Tum duyumcularda fazla isim soylenince ayni sey deniyorda. Menajer önerileriyle transfer yapan bi kulubuz buna laf etceğimize sürekli yanlıs kisilere duyumculara laf ediyoz işin sonunda kulüp yerine.@Okan Mason Tolgahan'ın bu kadar isim söylemesine ne diyorsun? Eskiden bu kadar isim vb. yazmıyordu. Sallamaya mı başladı yoksa bizimkilerin iş bilmez transfer hamleleri yüzünden mi?