Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nobette bir tane narsist var. Her seyi BEN bilirim, BEN soylemistim, BENI dinlemediniz, simdi BENIM dedigime geldiniz, BEN soyleyim, BEN boyleyim. Bu ne lan? :D

200.gif

Bir 30 milyonumuz var her yere teklif ediyoruz herhalde.
Kimi denk getirirsek alacağız galiba müthiş planlı gidiyoruz ! Gueye, Ugarte vs. kim kabul ederse artık !
Forumda açılan konulardan, mesajlardan oyuncu derlersek biz 2 tane scout transferi çıkarırız. Bizimkiler ancak fahiş transfer peşinde koşsun...

Nobette bir tane narsist var. Her seyi BEN bilirim, BEN soylemistim, BENI dinlemediniz, simdi BENIM dedigime geldiniz, BEN soyleyim, BEN boyleyim. Bu ne lan? :D

Rtaş bana diyorsun belli ki ama forumda başka Uefa A lisansı olan üye var mı?

Yeni gelişme ve isimler u23 kuralına alınacak oyuncu için herhalde. Umarı kalan 2 yabancı hakkı da u23 olur ve orta sahaya da pahalı olsa da u23 orta sahalardan biri alınır.

18 yaşında İsveçli oyuncu budur herhalde.

@Okan Mason Tolgahan'ın bu kadar isim söylemesine ne diyorsun? Eskiden bu kadar isim vb. yazmıyordu. Sallamaya mı başladı yoksa bizimkilerin iş bilmez transfer hamleleri yüzünden mi?
Planlamanın olmadigi yerde her gun yeni bir isimin olması normal. Menajerin biri her gun yeni birini önerir çünkü. Tum duyumcularda fazla isim soylenince ayni sey deniyorda. Menajer önerileriyle transfer yapan bi kulubuz buna laf etceğimize sürekli yanlıs kisilere duyumculara laf ediyoz işin sonunda kulüp yerine.

Kardeş şu iskandinavyadan uzak durun isterse dünyanın en yetenekli herifi gelsin isminin sonu sen ile biten adam istemiyoruz, sistem takımında bir şey oynuyormuş gibi görünüp gelip ligde dayak yiyip gidiyor zarganalar kuzeyli adam sokmayın bu takıma.

Gelip güncel kadroda böyle görünecek bir hormonsuzu veto ediyorum.
zencilerin-basarili-oldugu-alanlar_1192889.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt