Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk'ye şöyle bir şey lazım :

1769621083889.webp

Maci kacirmaktan ziyade gaza gelmelerini istiyorum.keyif almalarini.

Ajax depteki baris ve bododaki yunus CL icin cok kritik buluyorum performans olarak.

Ligde geriledi ikiside acikcasi, ustune soyle haber yapip uyuz ediyor medya.
Bence iyi dayanıyorlar bile.

Takımın çilesini bu çocuklar çekiyor 2 senedir özellikle, ısrarla her mevzuda ise küfür yiyorlar. Onlar kadar her fırsatta fedakarlık yapıp sahaya çıkan daha iyi oyuncularımız olsa da kesseler keşke.

Biri sıfır diğeri 2 m bonservis, yıllardır kaç tane kanada milyonlarca eurolar döküldü, hala oynamak onların sıkıntısı değil.

Şu ikili fenerde olsa el üstünde tutarlardı, kıçı kırık İsmail’e bile değer veriliyor.

ilerde baskı oyununu çok fazla oynadığımız için ani atak yiyoruz ve ortasahamız hızlı geçiliyor alacağımız isimler hızlı alan kapatacak geri dönecek isimler olmalı gueye yavaş kalır küfür yer gibi,bu durumda her türlü leminaya döneriz sonra ne anladık bu işten..

Pape gueeyyyyeeeeeee geliyooorrrrr galibaaaaa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence iyi dayanıyorlar bile.

Takımın çilesini bu çocuklar çekiyor 2 senedir özellikle, ısrarla her mevzuda ise küfür yiyorlar. Onlar kadar her fırsatta fedakarlık yapıp sahaya çıkan daha iyi oyuncularımız olsa da kesseler keşke.

Biri sıfır diğeri 2 m bonservis, yıllardır kaç tane kanada milyonlarca eurolar döküldü, hala oynamak onların sıkıntısı değil.

Şu ikili fenerde olsa el üstünde tutarlardı, kıçı kırık İsmail’e bile değer veriliyor.
Adamlari takdir etmiyor degilim yav, ozellikle Baris (yunus sakatliktan sonra dususte baya).

Ben yerli oyuncu olarak kafayi yerdim city deplasmani oncesi, en buyuk vitrin maci sayilir bu seneki(citynin iddaasi da oldugu icin)

İdman yapamadi, hasta haberi okuyunca deli oluyorum.(Alanya ve goztepedeki Usye haberleri gibi tam mac gunu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt