- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.365
- 5.998
Geçen oscarda aday gösterildi hesaplarından biri
Gözden kaçırdığım 1 hesabı olsa gerek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen oscarda aday gösterildi hesaplarından biri
Deniz Zorlunun beğendiği bir futbolcuydu mahlasiGözden kaçırdığım 1 hesabı olsa gerek
Babgey gelsin mi?Papgey gelmesin
Bjk'ye şöyle bir şey lazım :
Artık çok geç butona bastinSon anda gueyeye hayır demeye karar verdim.
Bence iyi dayanıyorlar bile.Maci kacirmaktan ziyade gaza gelmelerini istiyorum.keyif almalarini.
Ajax depteki baris ve bododaki yunus CL icin cok kritik buluyorum performans olarak.
Ligde geriledi ikiside acikcasi, ustune soyle haber yapip uyuz ediyor medya.
Kavukcu Türkçesi olmuş tamSen 40 milyon Euro ederson
Oyuncu Finlandiyalı oynadığı mevcut lig İsveç ligi geçen sene 1.2'ye almışlar. Bu zaten benim tahminim 18'lik İsveç'ten ise en uygun profil bu gibiydi.Finlandiyali gozukuyor.
Adamlari takdir etmiyor degilim yav, ozellikle Baris (yunus sakatliktan sonra dususte baya).Bence iyi dayanıyorlar bile.
Takımın çilesini bu çocuklar çekiyor 2 senedir özellikle, ısrarla her mevzuda ise küfür yiyorlar. Onlar kadar her fırsatta fedakarlık yapıp sahaya çıkan daha iyi oyuncularımız olsa da kesseler keşke.
Biri sıfır diğeri 2 m bonservis, yıllardır kaç tane kanada milyonlarca eurolar döküldü, hala oynamak onların sıkıntısı değil.
Şu ikili fenerde olsa el üstünde tutarlardı, kıçı kırık İsmail’e bile değer veriliyor.
Çok iyi niyetlisin. 23:10 gibi ortalık alev alır.Saat 00:00da yangın başlar burda
Allah Allah ibretlik kuş konuşuyorSen 40 milyon Euro ederson