Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.801
- 66.865
- 5.003
Lookman şahane olurdu bu takıma. Hücumda osimhen'e yeterince eşlik edebilen oyuncu yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isteklerim maneviİlk 24 maddi olarak bişey ifade etmiyor.
Aynıları hakan için ölüp bitiyor şimdiBurda İlkay için ölüp bitenler vardı şu formuyla 1.ligde falan top oynar kim olursa olsun bu takıma son kullanma tarihi geçmiş topçular alınmamalı
Bizim evvela bir hocaya ihtiyacımız var, Fatih hoca gibi bi adam olsaydı, asla bu durumlara düşmezdik Avrupa'da, coşkulu futbol izlemeyi özledik yeminle
2 defa imkansız:Guardiola
osimhen önce takıma eşlik edebilsinLookman şahane olurdu bu takıma. Hücumda osimhen'e yeterince eşlik edebilen oyuncu yok.
Bu sefer de ona mı kafayı taktın.osimhen önce takıma eşlik edebilsin![]()
Abi Khusanov, Osi ile eşleşti sol stoper olarak ve hiçbir hata yapmadı çok da sağlam durdu. Acayip beğendim ben. Apo yerine Khusanov olsa bizde keşke dedim. Bu arada orta saha kadar sol stopere de çok ihtiyacımız var. Böyle maçlarda çok sırıtıyor Apo.Khusanov City'ye bildigin 10 maclik performansiyla geldi .. Ben cok begeniyorum ama City icin yetersiz acayip sakar.. Bazen sans da olacak Coty bok gibiydi marmousha khusanova falan servet doktuler adamlar pat diye 40 milyona satti bir anda .
Biz diyoruz Oulai 15 macla 30 eder mi diye inan aynisi oldu
Yaw play-off ilk tur maçları oynandı Nedim, daha yenimi geliyonLan trubin gol atmış benfica 24.olmuş ballı gt mourinho
75 mılyon euroBu sefer ona mı kafayı taktın.
Nzonzi 2. Çok mu lazım şu an o tarz bi topçu asla.Okan hoca papeyi ısrarla istiyorsa alınmasın lütfen.singoyu da ısrarla istiyordu gördük
#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa
Ama ilk 20 ye giren hocama ayıp oluyor.en iyi transfer bu hocaya transfer yapmamak cidden, 3,5 senedir ne oyun var ne taktik var ne set oyunu var nede baska birsey var sahada
bu harcanan paralarla oynanan futbol icler acisi
Yine aldiracak buyuk ihtimalle, yarin/cuma gunu belli olabilir bu durum haberler o yonde cunku.olumlu yönden bakalım kaza bela berabere fln kalsaydık OB dursunu CL alacaz diye kandırıp gueye aldıracaktı belki de