- 1 Mayıs 2018
- 57.896
- 48.679
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi Khusanov, Osi ile eşleşti sol stoper olarak ve hiçbir hata yapmadı çok da sağlam durdu. Acayip beğendim ben. Apo yerine Khusanov olsa bizde keşke dedim. Bu arada orta saha kadar sol stopere de çok ihtiyacımız var. Böyle maçlarda çok sırıtıyor Apo.
Ömer bayram Taylan babel gibi 3.cu lig oyuncularıyla Marsilya 4leyip , Barça'ya kafa tutuyorduk en azındanEn son fatih hocayla çoşkulu maç izlediğimiz 13 yıl önce filan
Tamam. Nerede gs'ye faydalı olmuş veya olacak kim varsa ona laf etmeye devam et75 mılyon euro
20 m € maaş
ofsayt stoper arkası saklanma top sürememe
cok dikkat cekiyor
bugun halanddan cok top getirdik kendisine
Evet, adı ne olursa olsun buraya emeklilik ikramiyesi almaya gelecek adamları almamak lazımAynıları hakan için ölüp bitiyor şimdi
bu biat kültürü nerden gelıyorTamam. Nerede gs'ye faydalı olmuş veya olacak kim varsa ona laf etmeye devam et
Bugün çok iyi oynadı. Yaşına göre olgun uyanık. Maç içinde topu izleyip uyumuyor.Khusanov bizim icin efsane olur...Ben yazin kiralik olur mu diye cok istedim de Pep tuttu kadroda..Halbuki hic oynatmiyordu son maclarda.. Bu sezon da lyon diyorlardi bir ara
Bu maç özelinde Osimhen baya el freniydi. İyi bir gününde olsa maçı 3-2 kazanabilirdik.Lookman şahane olurdu bu takıma. Hücumda osimhen'e yeterince eşlik edebilen oyuncu yok.
Neden her şeye negatif bakıyoruz ki. Hedef belliydi ve şu anda bu hedefe ulaştık. Union maçı dışında da bence oynadığımız oyunlar özellikle geçen seneye göre baktığımızda gayet iyiydi. Fikstürümüz de öyle kolay fikstürlerden değildi.Monaco ve glose adındaki iki mal takıma yenildik diye samicim.