Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.697
- 43.585
- 3.888
En iyi yaptığı şey yaw
Ozan tufanlamı karıştırdın acep
Oulai daha soluna donemiyor sol ayagi yok bu dedigini yapmak icin cok ekmek yemesi lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi yaptığı şey yaw
Ozan tufanlamı karıştırdın acep
Statik olduğun sürece dünyanın en iyi oyun kurucusunu da alsan o da topu kaptırır. City bizden çok daha hareketliydi. Boşa çıkan olmadığı için maç boyu yan pas ve geri pas yapmak zorunda kaldık.Ulan ilk 10 dakikada oyun kurma falan olur, 10 dakikada nasıl armut gibi level farkı kendini gösterdi, ne kadar tökezleselerde City güçlü takım abi
Psikoloji işi biraz hemen kendilerini ilk 8'e attılar, 16 net yeter biliyorlardıUlan ilk 10 dakikada oyun kurma falan olur, 10 dakikada nasıl armut gibi level farkı kendini gösterdi, ne kadar tökezleselerde City güçlü takım abi
Yazin son sansi o konuda gelistirmezse sezon icinde bile kovulabilir seneyeOkan buruk dışında dünyada teknik ekibini geliştirmeyen başka bir hoca yok varsa söyleyin. En elit hocalar bile iki üç senede bir revize ediyor. Çok gereksiz ezberleri gereksiz inatları var sürekli ders almasını çıkarmasını bekliyoruz bu gidişle 2030 da belki istediğimiz oyun gücüne ulaşırız.
Rahat ol bana güvenOulai daha soluna donemiyor sol ayagi yok bu dedigini yapmak icin cok ekmek yemesi lazim

Uyuyacam@Göktuğ Çakırlar Göktuğum uyuma sakın @Sadri Baykam birazdan ulusa sesleniş konuşması yapacak. Konu ne mi ? Tabii ki de kendisi![]()
Rahat ol bana güven
Tottenham ya da Liverpoololur da playoffu geçersek tottenham mı geliyor
Bir Twitter hesabı aç da, sol stopere Khusanov gibi birini alalım SadrimUyuyacam
Yarın yaparım muhtemelen bildirimleri açın
Belli değil kura olacak cuma günüolur da playoffu geçersek tottenham mı geliyor
Yendiğimiz takimlarTottenham ya da Liverpool
İster statik ister hareketli ol Aziz'im herifler merhametliStatik olduğun sürece dünyanın en iyi oyun kurucusunu da alsan o da topu kaptırır. City bizden çok daha hareketliydi. Boşa çıkan olmadığı için maç boyu yan pas ve geri pas yapmak zorunda kaldık.
Onu bile almayız bu saatten sonra,çıktı adamlar üst tura.
Bende sana Okan Hocamın Haaland ile birebir oynattığı Apo kadar güveniyorum SadrimRahat ol bana güven
6 senedir yapıcam da uğraşasım gelmiyoBir Twitter hesabı aç da, sol stopere Khusanov gibi birini alalım Sadrim![]()
Sara cok iyi oynadi.Bu arada açık ve net İlkay ile Sara bu seviyelerde anca rotasyon olur, bu takımın öncelikli ihtiyacı top taşıyabilen dikine giden süratli ve tempolu 8 no, Gueye falan paramız boşa gider. 6 noya baby Lemina yeter artar bile