Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik ekip değişmeden/güncellenmeden tek kuruş para harcamam yetkim olsa. Bence takımla diyaloğuda eskisi kadar iyi değil Okan Buruk'un. Soğuma var takımda

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam bilimden tamamen uzak. Kafası hala 90lar futbolunu yaşıyor. Bu adama her mevkisinin yıldızını almadığın sürece başarılı olma şansı az

Adam bilimden tamamen uzak. Kafası hala 90lar futbolunu yaşıyor. Bu adama her mevkisinin yıldızını almadığın sürece başarılı olma şansı az
96-00 diriltme derdinde hala. Belki abartı gelecek bazılarına O kadro şuan en az 600 milyon euro eder

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sl'de tek hucum silahimizin ugurcanin ileriye sisirdigi toplar olmasi cidden can sıkıcı .. Kotu olmayan bir sonuc aldik ama insan bir yerde guzel futbol da bekliyor

Maclar ilerledikçe fiziken de epey yıprandık. Aralık ve Ocak ayları hiç şaşmıyor.

Valla ne yalan söyleyeyim bu hocayla kısır bir döngü içerisinde dönüp dolaşacağız gibi geliyor bana. O yüzden transfer evet kadroyu güçlendirir ama oyun kurgusuna bir etkisi olmaz, doğaçlamayla vde kadro kalitesi ile bir yerlere geliriz anca

Ne vereceği belli olmayan isimler yerine kaliteli isimler almak zorundayız şu an. Orta sahaya alacağımız adamlar çok önemli ve onunla birlikte Lookman’a uğraşmak zorundayız başka yol yok.
Bunu anlamıyorum işte para var deniliyor hala stoper orta saha vs abi bizim hücum ve 10 numara eksiğimiz var dün 2 yedik ama 10 tane kaçırdık mı? Adamlara hücumsal olarak tehdit ne kadar oluşturduk? Kaç tane etkili atağımız var? Bireysel yeteneklerle geliyoruz diyoruz da bireysel yeteneği olan kim var abi Sane dışında takımda? Sallai bile Barış'tan fazla etki gösterebiliyor sağ bek olmasına rağmen neden hala ısrarla Barış ve Yunus'a muhtaç kalıyoruz biz? Bu takımda Sane gibi bir kanat bir 10 numaran olsa dün en kötü ayağın titremez doğru düzgün top oynardın. Adamlar topu alıp geri dönüyor ya da sürekli hatalı pas veriyor. Barış dibinden geçen topa koşmuyor abi bunu niye kimse konuşmuyor? Hoca tamam eksik yanlışları var da birader harcanan paranın %50'si osimhen zaten? Osimhen Singo'yu çıkartsan (Singo potansiyeli çok yüksek ama sakatlık mevzusundan göremedik) kime para harcadık sanki? ŞL diyoruz da ligi kazanmadan ŞL nasıl gideceksin? Ligde rakiplerin senede 3 tane hoca değiştiriyor en az senin kadar harcama yapıyor ligi öyle ya da böyle kazanmak zorundasın ŞL için.

Bu arada hala aranızda UEL ya da Konferansta olsak alırız ŞL kazanmak imkansız diyenler var da dünkü maçın heyecanı ile bugün fblilerin Bükreş maçı heyecanı sizce aynı mı? Kaçınız UEL maçında heyecanlanıyor? Tottenham maçında geçen sene kaç kişi oh bugün Uefa maçımız var diye heyecanlanıyor?

+ -'ler olacak tabii ki hocada ama bu takım 4 sene önce 13.'ydü. Ligde 3 senedir toplam yenilgi sayısı 10'u geçmemiştir. Ligi bu kadar boşvermişlik olarak görmeniz bana garip geliyor. Ligde bu sene 4. olsan seneye ŞL'ye mi gideceksin de ligi boşveriyorsunuz? Hocanın yapması gereken artık yerli futbolcuların mutlaka 1. adam olduğuna ikna etmemesi vazgeçilmez gibi göstermemesi ve ekibini güçlendirmesi gerekiyor. Ben sizin kadar hoca hoca diye olayı düşünmüyorum. Dediğim gibi bundan 5-6 sene önce Spartak Moskovalı Bruggelu gruplardan çıkamadık.

Bize orta saha dan önce iyi bir on numara lazim

Orta saha oyuncularimiz torreira ve ilkay formsuzlar ama iki oyuncunun da iyi dönemleri oldu özelikle torreira toparlayacaktir

O bölge’ye alinacak bir oyuncu bize güc katar burasi dogru ama kadro da en büyük eksiklik on numara

Kanat rotasyonu icin lang geldi o bölge de daha iyi duruma gelecegiz ama on numara hala eksik

Ruiz olsa keske diyecegim ama imkansiz

Bunu anlamıyorum işte para var deniliyor hala stoper orta saha vs abi bizim hücum ve 10 numara eksiğimiz var dün 2 yedik ama 10 tane kaçırdık mı? Adamlara hücumsal olarak tehdit ne kadar oluşturduk? Kaç tane etkili atağımız var? Bireysel yeteneklerle geliyoruz diyoruz da bireysel yeteneği olan kim var abi Sane dışında takımda? Sallai bile Barış'tan fazla etki gösterebiliyor sağ bek olmasına rağmen neden hala ısrarla Barış ve Yunus'a muhtaç kalıyoruz biz? Bu takımda Sane gibi bir kanat bir 10 numaran olsa dün en kötü ayağın titremez doğru düzgün top oynardın. Adamlar topu alıp geri dönüyor ya da sürekli hatalı pas veriyor. Barış dibinden geçen topa koşmuyor abi bunu niye kimse konuşmuyor? Hoca tamam eksik yanlışları var da birader harcanan paranın %50'si osimhen zaten? Osimhen Singo'yu çıkartsan (Singo potansiyeli çok yüksek ama sakatlık mevzusundan göremedik) kime para harcadık sanki? ŞL diyoruz da ligi kazanmadan ŞL nasıl gideceksin? Ligde rakiplerin senede 3 tane hoca değiştiriyor en az senin kadar harcama yapıyor ligi öyle ya da böyle kazanmak zorundasın ŞL için.

Bu arada hala aranızda UEL ya da Konferansta olsak alırız ŞL kazanmak imkansız diyenler var da dünkü maçın heyecanı ile bugün fblilerin Bükreş maçı heyecanı sizce aynı mı? Kaçınız UEL maçında heyecanlanıyor? Tottenham maçında geçen sene kaç kişi oh bugün Uefa maçımız var diye heyecanlanıyor?

+ -'ler olacak tabii ki hocada ama bu takım 4 sene önce 13.'ydü. Ligde 3 senedir toplam yenilgi sayısı 10'u geçmemiştir. Ligi bu kadar boşvermişlik olarak görmeniz bana garip geliyor. Ligde bu sene 4. olsan seneye ŞL'ye mi gideceksin de ligi boşveriyorsunuz? Hocanın yapması gereken artık yerli futbolcuların mutlaka 1. adam olduğuna ikna etmemesi vazgeçilmez gibi göstermemesi ve ekibini güçlendirmesi gerekiyor. Ben sizin kadar hoca hoca diye olayı düşünmüyorum. Dediğim gibi bundan 5-6 sene önce Spartak Moskovalı Bruggelu gruplardan çıkamadık.
Yazdıklarını okudum ama başladığın yerden bitirdiğin yere çok dağınık ilerlemiş özet geç pls

Takımın kanatları gram işlemiyor barış Alper özellikle geçen senelerdeki kadar dikine koşmuyor yunus aynı şekilde oldum kafasında ayağa bekliyor hepsi teknik taktik durumu da var tabi ama en basit örneği sane mesela tek başına oynadı dün oynayan oynuyor abi barış ve yunusta serbest düşüş var biraz silkelenip kendine gelmeleri lazım aynısı tor içinde geçerli

Ekip olarak vitrin olarak bakıyorlar. Ligde istediklerini yapsınlar iyi yerlere transfer yapamazlar ama avrupada o transferi yapabilirler. Bu sadece iyi takım değil daha iyi para kazanmak içinde bu böyle. Ama bize gelenler zaten alabileceği en yüksek maaşı alıyor.
Para puldan ziyade, burası bir podyum ve topçular şov için çıkıyor. Prestiji bambaşka bir kulvar ve her topçu bunun farkında. Ancak bizim sorunumuz topçuların isteksizliği değil, bir sisteme sahip değiliz. Hangi taktik ile oynadık. Rakibe defansta haaland’a karşı abdülkerimş oynatarak nasıl önlem aldık mesela? Doku sağ kanadı felç etti nasıl bir önlem aldık? İlerde gol atmak için gibi bir organizasyon yaptık? Dahası neydi planımız?
Mesela barış ve osimhen bile dün yavaş göründü. Aslında yavaş filan değiller, adamlar çok hızlıydı. Ee bir teknik taktik anlayışımız da olmayınca suçlu futbolcular oldu.
Eğer doku erken çıkmasaydı ve city skoru yeterli bulup rölantiye almasaydı maç, tarihi fark gelecekti. Adamlar son dönemde yaşadıkları düşüş ve sakatlıkları, ligi de düşünüp kasmadı

Bize orta saha dan önce iyi bir on numara lazim

Orta saha oyuncularimiz torreira ve ilkay formsuzlar ama iki oyuncunun da iyi dönemleri oldu özelikle torreira toparlayacaktir

O bölge’ye alinacak bir oyuncu bize güc katar burasi dogru ama kadro da en büyük eksiklik on numara

Kanat rotasyonu icin lang geldi o bölge de daha iyi duruma gelecegiz ama on numara hala eksik

Ruiz olsa keske diyecegim ama imkansiz
Asprilla alındı. Sane-Barış-Yunus-Lang kanat rotasyonu halihazırda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt