Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.554
- 7.008
- 1.513
Dördünce sene harcanan yüz milyonlarca euro para var ve biz hala aynı şeyleri konuşuyoruz. Sezon sonu ayrılıp Avrupaya gitsin. Döndüğünde belki yeniden denenir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi hocanın eksikleri tabii ki var ama ben sorunun kadro planlamasında buluyorum. Elimizdeki hücum oyuncuları çok kısıtlı. Özellikle kanat ve 10 numara konusuna odaklanmak gerekiyor. 6 8 no algısı kalkması lazım. Ayrıca hocanın bir artısı ligde şampiyonluk konusunda ŞL bileti almak için en büyük avantajımız olduğunu düşünüyorum. ŞL yoksa ne biz ne gelen oyuncular ne de takımdaki oyuncular motive. ŞL dışında avrupadaki hiçbir turnuva kimseyi cezbetmez.Yazdıklarını okudum ama başladığın yerden bitirdiğin yere çok dağınık ilerlemiş özet geç pls
Sane dışında bu adamlardan kaçı net sana göre hocam? Barış ve Yunus'u gerçekten beğenen var mı merak ediyorum.Asprilla alındı. Sane-Barış-Yunus-Lang kanat rotasyonu halihazırda.
Hocam malzeme bu. Sezonu bu arkadaşlarla götüreceğiz. Taraftar olarak da desteklemek lazım, sezon sonu gelince artı-eksi bakılacaktırSane dışında bu adamlardan kaçı net sana göre hocam? Barış ve Yunus'u gerçekten beğenen var mı merak ediyorum.
Kramerin gelmesi ile karli bir alisveris oldu bizim icinkonyaspor, trabzonspor'u kazıklamış 33 yaşındaki umut nayir'e karşılık baniya ve oleigbe tebrik ederim @Feramuz Kayalar @Mehmet Mehmetoglu
Çünkü eren heyecandan 2 pas yapamadı. Herhangi bir Türk futbolcunun bu düzeyde sakarlaşmama imkanı yok. Bu yüzden türk sınırı gelmeli yabancı sınırı değil.
Hiç anlamamhakkaten kötüydü ya
bi editini falan yapsana
valla ikisi olmasa ligde havluyu atmıstık simdiye. özellikle barış. iyi basladı para konusundan düştü. sonra gene yükseldi su an gene formu diplerde. transferler de buna göre yapıldı gibi. insallah alınanlar tutar da dönüşümlü devam ettirebiliriz sezonu. yerli olmasından kaynaklı ikisi de değerli topcular. maclık değerlendirmemek lazım.Sane dışında bu adamlardan kaçı net sana göre hocam? Barış ve Yunus'u gerçekten beğenen var mı merak ediyorum.
bugün toplanti olacakti galiba
yarindan itibaren bombalar patlayacaktir
fena bi kadro geliyor ligde kesin kaldı diyebiliriz@Furkan Kaya takipte kal
Konyaspor ve PSV Eindhoven, Adamo Nagalo'nun kiralık transferi için anlaşmaya vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 313539
Konya ligin içinden geçmeye kararlı gibi görünmekte. Seneye bu istikrarı sürdürürlerse zirvede savaşacak bir takım daha olacak.@Furkan Kaya takipte kal
Konyaspor ve PSV Eindhoven, Adamo Nagalo'nun kiralık transferi için anlaşmaya vardı.
Bu dünyanın en iyi ortasahası yirenkyinin takımından çıkan adam yiyen stoper değil mi@Furkan Kaya takipte kal