Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yetersiz Türk hocalari zaten mevcut futbol anlayışın değil on sene öncesini takip ediyorlar
Fatih hoca da öyleydi ölmekte olan possession anlayışında inat etti
Hâlbuki kendisinin usta olduğu Gegenpressing o dönem zirvedeydi ( bkz klopp)

Şu anda geçiş futbolu daha doğrusu kaleye en hızlı nasıl atak yapabilirim golü en kolay ve en hızlı şekilde nasıl bulabilirim tamamen onun üzerine dayalı bir futbol anlayışı var bu da hızlı atletik oyuncular ve rakibi defansta iyi karşılama üzerine kurulu bir oyun

Ben olsam xabi Alonso‘yu yada Rúben Amorim yoklardım parayı bastırıp getirtebiliriz

Double post olmuş editledim
Alonso gelmez de, Amorim olabilir sporting'de bizim gibi underdog avrupa takımlarında iş yapabileceğini test etti. Manu için erkendi birde yanlış takım tercihi yaptı. Enzo Mareca'da olabilir.

Galatasaray için 2. devrimi yapabilecek 2 hoca var.

Biri Guardiola ikincisi de Klopp

ikisi de gelmez asla.

O yüzden boş ne desek bence.

Bize felsefe getirecek bilge bir 2. Derwall lazım.

Yönetimin üzerinde bir güç olmalı.

İdman tesislerinden, içindeki düzene, transfer planlamasından antrenör ekibine kadar her şeyi bilen yalamış yutmuş biri olmalı.

Uluslarası ağı olmalı, herkes tarafından sevilmeli ve bilinmeli.

Futbol elçisi gibi olmalı ama hala yarışmacı da olmalı.

ikisi de gelmez asla.

İdman tesislerinden, içindeki düzene, transfer planlamasından antrenör ekibine kadar her şeyi bilen yalamış yutmuş biri olmalı.

IMG_0334.webp

ikisi de gelmez asla.

Xabi Alonso daha önce Leverkusen de yaptı ama Realin yıldızlar karması ağır geldi. Genç topçular alıp takımın başına Alonso getirmek gerekir devrim için

Evet susun, basladilar.

Dursun Özbek, transfer toplantısının yapılacağı noktaya şuan geçiş yaptı. Bugün orta saha için karar verilecek. (Burhan Can Terzi)
1 hafta kaldı hala yol haritasi konuşuyorlar. Koca bir 6 ay geçti hiç mi plan yok ?

Belli ki plan yok menajerler isim öneriyor önerilen isimleri tahtaya yazıp tek tek görüşüyorlar belliki. Hiç mi içinizde profesyonel biri yok.

Yeni nöbette inşallah şu transfer işinden kurtuluruz yordu valla

İnanmak başka bir şey şampiyonlar ligini kazanamadık diye başarısız saymaı başka bir şey. Ben Galatasaraylıyım Fatih Terimle, Olan Burukla gurur duyuyorum destekliyorum, kazandıkları her başarının şahidiyim hepsinde alın teri hepsi emek var.
Biz de kendisini seviyoruz ve başarılı olmasını istiyoruz . Sonuçta bizim içimizden çıkmış birisi ve ligde başarısı ortada . Ama Avrupa’da taktik, disiplin ve kondisyon anlamında yeterli olamıyor maalesef . Okan hocayı Avrupa da yeterli bulamayanları sanki hocanın düşmanı gibi görmeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt