Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
28 ocagi onyedika icin söyledikleri besbelliydi

Brüj‘ün elenecegini düsünüyorlardi dün elenseler bugün aciklanacakti bence onyedika

Herifler son 2 maci kazanip play off‘a kalinca topcuyu vermiyorlar bizimkiler de öyle mal gibi kaldi ortada

Böyle rezil bir planlama olamaz, skandal bir yönetim var resmen

çağatay çelik denen kişi haber yapmıyor
tahmin yürütüyor

bizdekilerin yüzde doksanı böyle

bilgisi olabilecek kişiler
- tolgahan
- 343 ekibi
- serhan türk
- tüzemen

başka kimsede düzgün bilgi olmaz

Recepin futbolcu hususunda konusmasi bile inanilmaz..Gecen yil kutucuyu savunacagim diye kac kere tartisti benle leminaya cop cekti topcu degil dedi ..Beni unuttu saniyor husnu unutmaz zamani gelince doneleri doker ortaya 😂
İyi hos insandir ama cok ciddiye alna derim bu tarz yorumlarini

Artık emin oldum ki 28 inden sonra dedikleri oyuncu kesinlikle onyedikaydı
O dönem Brugge muhtemelen kalan 2 maçı oynayalım göndeririz dediler, şimdi 24 e kalınca göndermiyorlar bizimkiler ortada kaldı

Öve öve bitiremedikleri hedef oyuncununda Onyedika olması ayrı garip bir konu

çağatay çelik denen kişi haber yapmıyor
tahmin yürütüyor

bizdekilerin yüzde doksanı böyle

bilgisi olabilecek kişiler
- tolgahan
- 343 ekibi
- serhan türk
- tüzemen

başka kimsede düzgün bilgi olmaz
Tüzemen'de bilgi olduğuna hiç rastlamadım onu çıkartırsak az çok doğru gibi. Bu geceye doğru çıkar bazı isimler bakalım bekleyeim.

CL'den şu ana kadar elde ettiğimiz geliri hesaplayacağım bir ara yuvarlak hesap ama üşendim...
1000146758.webp

Tüzemen'de bilgi olduğuna hiç rastlamadım onu çıkartırsak az çok doğru gibi. Bu geceye doğru çıkar bazı isimler bakalım bekleyeim.
çok hareketli saatler bizi bekliyor panda reyiz
çağo ve biyogaladan bi atak bekliyorum bu akşam

Tüzemen bilgi deryası ama aktarma konusunda sıkıntı yaşıyor

İsmi Zidane,Xavi ler ile anılabilecek iken çemizgezekspor seviyesine düştü herif

Futbolda (ve hatta genel olarak sporda) en önemli şeyin mental olduğunun kanıtı gibi adam... Yetenekle 3-5 sene yıldız oluyorsun sonra düşüyorsun... Mental çok güçlüyse vasat yetenekle bile en azından istikrarlı bir rol oyuncusu olarak saygın kariyerin oluyor...

İkisi birden en üst düzeyse tabi o zaman başka...

osimhen 21 milyon euro maaşa deger mi samimi soruyorum
Geçen sezon ki performansı değerdi... bizim lige gelmesi için... Başka bir ligde bu parayı veren olmaz zaten. Bu ülke için inanılmaz oyuncu ve bu parayı seve seve verirsin ihtimal dahilinde ise. Bak bu paradan daha fazlasını fener de verirdi... yarısını da herhangi bir Avrupa takımı verir. Bakma bu sene çok sakatlık yaşayıp çok maça çıktı adam. Afrika kupası falan folloş etti dengesini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt