Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.023
- 14.691
- 2.828
NevzAi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sansasyonel transfer koklayanlar üzgün
Erkek adam aglamazbunlar böyle ya
boş ver semihim
bunlaaaar böyle dayanıksız narin insanlar çünkü
hafif yumuşaklar
28 ocagi onyedika icin söyledikleri besbelliydi
Brüj‘ün elenecegini düsünüyorlardi dün elenseler bugün aciklanacakti bence onyedika
Herifler son 2 maci kazanip play off‘a kalinca topcuyu vermiyorlar bizimkiler de öyle mal gibi kaldi ortada
Böyle rezil bir planlama olamaz, skandal bir yönetim var resmen
Gamsız dediğim etrafındaki olumsuz durumlara pek bakmayan anlamında dedim.Messi öyle gamsız olsaydı Hazard falan gibi olurdu kariyeri...
Gamsız öyle kariyer yapılamaz... Fazla içe dönük bir karakter... Hırs yapsa da her an çok belli etmiyor...
Ha gamsızlık olarak eğer bireysel istatistik ve rekorları pek takmamasını falan kast ediyorsan evet öyle bir kasışı yok ama o başka bir şey... Olay devamlı iyi performans vermek ve kazanmaksa zerre gamsız değil...
Bizde bodoyu samar oglani yaptikBodo 5 kuruşluk bütçeyle avrupayı şamar oğlanı yapıyo biz de 40 milyona os bulmaya çalışıyoruz onu da bulamıyoruz
Toreyra'nın gittiği falan yok, son derece rahat olunuz. En az sene sonuna kadar devam.İşte Bissouma risksiz bir anlaşmayla gelecekse bile bir tane daha genç lazım... O da Torreira'nın kaldığı senaryoda... Torreira gidiyorsa o zaman Bissouma olmamalı...
Gamsız dediğim etrafındaki olumsuz durumlara pek bakmayan anlamında dedim.
Zaten haberi veren de 'Dursun Özbek yemekte' diyor. Yemiş işte herkesi. :dİlhan Tüysüz: “Bonservis işi sorulmuş. Başkan Dursun Özbek’e yemekte bonservis harcama işi soruldu. Başkan, net olarak böyle bir durum olmadığını ve her zaman kadroyu daha da güçlendirmek gerektiğini ifade etti.
Bu sebeple “Bonservis harcanmayacak” demek pek bu söyleme uymuyor.
1 ay öncesinin haberi. Dursun her zamanki gibi yine kandırdı herkesi. Yiyen varsa afiyet olsun
En hayirlisi bu olur. Sezon sonu defolup gittiginizde harcariz parayi
buna yöneltilen eleştiri olur, hakaret olur, sakatlıkları filan.Etrafındaki olumsuz durumlardan kasıt tam olarak ne? Takımın kötü gitmesi gibi şeyler mi? Takıyordur onu da bence...