- 22 Kasım 2008
- 11.513
- 7.085
- 2.493
Ismail
Fred
Guendozi
Edson Alvarez
Asensio
Talisca
Mert Hakan![]()
Asensio neyse de bari Talisca'yı orta sahadan saymayın artık ya... Icardi kadar orta saha işte o da...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ismail
Fred
Guendozi
Edson Alvarez
Asensio
Talisca
Mert Hakan![]()
Yani işbilmezliğimi, plansızlığımı ve ekonomik zaafiyetlerimi Türk tipi ahbap çavuş ilişkileri ve gevşek ticaret usulleriyle kapatayım zihniyeti...
Çok sağlam çocuk. Famalicao'nun maçlarını çok izledim. Acayip bir topçu aldık kimse farkında değil.
17.5 m euroOulai geleceğine kimse gelmesin daha iyi
Ahmet kutucu Yusuf demir jelert arti 5 milyona dennis ve sag bek nasil olur
Oulai baya baya iyi niye bu kadar karşısın çözemedim. Tsden bize gelen herkes başarılı olmuşOulai geleceğine kimse gelmesin daha iyi
Lang evet diğeri zorPazar gunu 11 de lang ve asprilla izlermiyiz
Pazar gunu 11 de lang ve asprilla izlermiyiz
Ona bakamadım ama aşağı yukarı rakam buTeşekkür ederim. Tam da bunu yapacaktım. Zahmete gerek kalmamış oldu. Doğrudur herhalde rakamlar?
Bir de bu 18,62 ayak bastıyı kesinleştirmişler mi? Bir yerde yayınlanmış mı yani? Tahminen oralarda diyorduk gerçi ama Türkiye'nin naklen yayın gelirindeki sırasını falan bilmeden (hatta diğer ülkelerinkini de bilmeden) kesin hesaplamak imkansızdı.
tam tersiLang evet diğeri zor
8'de izleriz ya max 10'a kadar. 11'de ne yapsın adamlar tek başına o soğukta?Pazar gunu 11 de lang ve asprilla izlermiyiz
Böyle iyi oldu17.5 m euro
+ kutucu
+ 4 m euro şampiyon olursak
+ 4 m euro CL son 16 olursa
Bu şartlara Oulai
Jelert + 5 m euro
Bu şartlara Dennis
Kabul mu?
buna bir de merch ve bilet vs. gelecek