Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torreira gitmedi mi hala

CL'den elenen takımlara bir göz attım yüksek bonservis görece düşük maaş İsmail Saibari buna uyabilir, Arthur Vermeeren oyuncuyu Marsiya kiralamış Leipzig'den ama fazla forma şansı vermiyor o sözleşme feshi olur da bize kiralanma ihtimali doğabilir kiralık+ opsiyon ile, Matt O'Riley benzer durum geçerli ama rotasyonda kullanıyor Marsilya o yüzden düşük ihtimal. Bir de son olarak Union'dan Adem Zrogane(8) ve Kamiel Van de Perre(6) bu isimlerden biri olabilir mi acaba? Bu takımlar son hafta 24 şansı olan takımlardı. Union'dan Van de Perre'nin CL'de defansif istatistikleri ilgi mi çekti hem de u23'e uyuyor.

1769694054222.webp

O zaman ok... Hatta ilk bonservis 20m + bonuslar aynı bile kabulüm... Ya da şampiyonluk bonusunu hem bu sene hem de eğer takımda kalır ve gelecek sezon maçların yüzde bilmemkaçında ilk 11 oynarsa gelecek sene için de yapabiliriz...

Gerçi bu şampiyonluk bonusu mevzusunda suyun karşı tarafı hemen ayağa kalkar :D Gerçi olsun onların ağlamasını izlemek de ayrı keyif olur...

(Bu arada ben aynı lig takımlarına bu tarz bonusları yasaklardım FIFA-UEFA yerinde olsam o başka)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt