Adı Geçen Orta Sahalardan Hangisini İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Trabzonsporun finansallara bakıyorum, ciddi zarar ediyorlar. Yazın aldıkları oyuncuları tamamen uğurcanın parayla almışlar. Şimdi herhangi bir oyuncu satmadılar. Gelirler vs çok düşük zaten. Oulai veya batagovu satmak zorundalar yeni oyuncu almaları için

işte transfermarkta bakıp ezbere konuşan biri daha!!
ne demek kesemiyor
banko oynuyor fitken

sadece sakatken oynamadı. sakatken transfermarkt kadro dışı diye gösteriyor
Yoo oradan baktığımi nerden çıkardın takip ediyorum adamı. Hocası oynatmak için üçlünün sağ stoperi bile yaptı. Ama kesemedi önünde ki 30 yaşında ki adami

Meşhur 28'in içerisindeyiz
classic film balloon GIF by Warner Archive

Duran gidiyo diye nesiriye editlere başlamış maloğlu mal tayfa

Her hareketleri 3 iq bunların ya haahahahsha

Duran gidiyo diye nesiriye editlere başlamış maloğlu mal tayfa

Her hareketleri 3 iq bunların ya haahahahsha
Bence en doğru adamı gönderiyorlar. Yerine alacakları santrafor inşallah iyi biri değildir ve tutmaz.

Gerizekalılar eziklikten Alex ile Hagi'yi kıyasladıkları gibi, o soytarıyla da Osimhen'i kıyaslıyorlardı bir de. :d

Yoo oradan baktığımi nerden çıkardın takip ediyorum adamı. Hocası oynatmak için üçlünün sağ stoperi bile yaptı. Ama kesemedi önünde ki 30 yaşında ki adami
izlememişsin çünkü belli
bi kere Ümraniye'de hem geçen sezon hem bu sezon hoca değişikliği oldu

geçen sezon yeni gelen hoca direkt oynattı baya da iyi oynadı
Ümraniye ile sezon başı yaptığımız hazırlık maçında da çok iyiydi
sonra Ümraniye yine kiraladı, oynamaya devam etti, sakatlanana kadar

sakatlıktan döndükten sonra yeni hoca önce kenardan aldı sonra da şimdi 11'de verdi formayı
hem sağda hem solda oynayabiliyor. solda adam yok diye orada oynatıyolar sanırım
bi de herif topu güzel çıkarıyor pasları falan iyi. solda oynayınca topu sağ ayağına alınca tüm sahayı görebiliyor dağıtıyor

hiç yoksa son iki sezon Ali Turap'ı 600-700 dakika izlemişimdir
bu çocuğa çok yazık ediliyor

Jelert'ten iyi bi herif şu an bile. işlersen baya faydalı bi oyuncu olur iki bekte de kullanabileceğin teknik pasör

Arkadaslar her transfer ilerde para kazanmak icin yapilmaz ṣunu bi idrak edin

Yaptigin transfer misal pap gey gelir 3 sene icinde en az 2 sampiyonlukta katkisi olsa 2 kere cl gitsen zaten en az 30+30=60 kasaya koyuyorsun. Böyle de dusunmek lazim

Ha ben illa pap gey alinsin demiyorum. Ama ṣuan 2 yabanci transfer hakkimiz var biri u23 olmak kaydiyla. Bakalim görelim kimleri alacaz

Onyedika haric cogu ismi cikan transfere okeyim ben. Fazla da ṣimarik olmamak lazim o cöp bu cöp. Zaten bu saatden sonra millet sana iyi oyuncusunu/ilk11 vermez. Versede ederinin uzerinde alirsin. Bu saatden sonra maliyeti de bu zamana kadar transferleri yapmayan yönetim ve illa elit olsun diyen hocamiz dusunsun

Bence en doğru adamı gönderiyorlar. Yerine alacakları santrafor inşallah iyi biri değildir ve tutmaz.

Gerizekalılar eziklikten Alex ile Hagi'yi kıyasladıkları gibi, o soytarıyla da Osimhen'i kıyaslıyorlardı bir de. :d
Reis paraları yok, alacakları adam nesiriden kötü olacak emin ol

Şansa mansa gidip gtepenin romulosu gibi bişey bulurlarsa o başka anca

Geri
Üst Alt