Adı Geçen Orta Sahalardan Hangisini İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Oulai transferine bedeller ve profil yuzunden karsi cikmistim ancak su an gelinen noktada Torreira gitmek istiyor ve piyasa uctu gitti. Bunlarin yapabilecekleri en iyi transfer olabilir. O attiklari tweetin uzerine satmak da guzel koyar Trabzonlulara. Ayrica Oulai alinirsa gene bir normal yabanci kontenjani da acik kaliyor.

anladım transfermarkta bakıp konuştuğunu kabul ediyon yani
ali turap sezon başı banko oyuncuydu paso oynadı sakatlanana kadar
sakatlığı sırasında hoca değişikliği oldu sakatlık dönüşü bikaç maç yedekten girdi
şimdi formayı yine aldı bi sakatlık olmazsa sezon sonuna kadar banko oynamaya devam eder

Ümraniye de küme düşme adayıydı ama baya toparladı playoff bile yapabilirler
Berat Luş ve Ali Turap Bülbül'ü izlemeğe çalışıyom elimden geldiğince

Berat henüz çok ham ama Ali Turap seneye bizim kadroda dakikalar alabilcek biri
Transfermark'a bir kere bile girip bakmamisimdir oradan oyuncu mu takip edilir. Sofa'ya girer bakarsın maçlarda ne yapmış kaç ikili mücadele kazanmış ne kadar pas yapmış orada yazıyor zaten istatistik. Bu sene kendi bölgesinde oynadığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez oynadı dediğin bölge sol bek. Oğuz sakatlandığı dönemlerde sağ beke geçmiş Oğuz dönünce formayı geri almış sol beke geçmiş. Bu mu oynamak?

1769549985096.webp

Transfermark'a bir kere bile girip bakmamisimdir oradan oyuncu mu takip edilir. Sofa'ya girer bakarsın maçlarda ne yapmış kaç ikili mücadele kazanmış ne kadar pas yapmış orada yazıyor zaten istatistik. Bu sene kendi bölgesinde oynadığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez oynadı dediğin bölge sol bek. Oğuz sakatlandığı dönemlerde sağ beke geçmiş Oğuz dönünce formayı geri almış sol beke geçmiş. Bu mu oynamak?
1. Oğuz sakat değil yedek imiş son maç
2. Heriflerde düzgün sol bek yok, mecbur orada oynatıyolar

Hoca çok ısrarlı şekilde bir oyuncu isterse o isim hem tutmuyor hem feci bir hesap ortaya çıkıyor.
Pape gueye kesinlikle alınmamalı

Yakup Ç.
Burhan Can T.
Haluk Y.
Ali Naci K.
Mehmet Ö.
Nevzat D.
Hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum. Twitterda bunların isimlerini gördüğüm an cinlerim tepeme çıkıyor. Yalan yanlış haberlerini-üfürmelerini- geçtim; tipleri de ayrı ayrı itici. İçimi dökmek istedim. Hiç biri bizden daha Galatasaraylı değil unutmayın.(tamam sakinim)

Geri
Üst Alt