- 1 Mayıs 2018
- 54.491
- 45.207
- 3.748
snorlaxfield
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sayılan isimlerin yanında öyle gözüküyorOnyedika bu kadar kotu mu? Cuesta da degildir herhalde.
Devamlılığı bir kenara bırakırsak leminanın 4-5 maçlık stoper performansı gibisini ben izlemedim bugüne kadar (sırf sanchez değil genel)Sançezin hala tarihimizin en iyi stoperi olduğuna inanan var mı
Rengim şöyle bir avantaj var oyuncu trde. Maaşı da dışarıdan alınan elemanlara nazaran çok daha makul olur. Drogba falan ararsa Galatasaraya git diye otobüse biner gelirOulai transferine bedeller ve profil yuzunden karsi cikmistim ancak su an gelinen noktada Torreira gitmek istiyor ve piyasa uctu gitti. Bunlarin yapabilecekleri en iyi transfer olabilir. O attiklari tweetin uzerine satmak da guzel koyar Trabzonlulara. Ayrica Oulai alinirsa gene bir normal yabanci kontenjani da acik kaliyor.
Atletico maçındaki gibi reset atarsaKayseri macinda sol açıkta ereni izleme keyfi
Yeni gelenler anca ramazanda falan oynamaya başlarKayseri macinda sol açıkta ereni izleme keyfi
1 Yusuf gider baska 1 yusuf gelir
Kayseri maçının kadrosunu yarınki maçtan bile daha çok merak ediyorum takım üst üste çarşamba-cumartesi-çarşamba oynamış olacak kadronun neredeyse tamamını değiştirmesi lazımLang, Kayseri maçında, Barışın yokluğunda oynamayacak ta hangi maçta oynayacak ? Sakatsa açıklayın, değilse yetersiz adamı niye aldınız kardeşim, 15 maçlık kiralık adam ne ara oynayacak ? Neye göre karar verceniz sene sonu ?
En iyis Popescu degil miydiSançezin hala tarihimizin en iyi stoperi olduğuna inanan var mı
Bizde oynayacak adam ikinci ligi parçalanması gerekir. Daha önünde ki beki kesemeyen adamdan bizde olmaz. Bende isterim çıkış göstersin bizde rotasyonda süre bulsun elimizi çok rahatlatırdi ama o altyapıdan çıkarken ki potansiyeli hiç gösteremedi ve giderek de düşüyor. Umarim bundan sonra daha iyi oynar da bize de sağ bek arama zahmetinden kurtarır.1. Oğuz sakat değil yedek imiş son maç
2. Heriflerde düzgün sol bek yok, mecbur orada oynatıyolar