Adı Geçen Orta Sahalardan Hangisini İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Oulai transferine bedeller ve profil yuzunden karsi cikmistim ancak su an gelinen noktada Torreira gitmek istiyor ve piyasa uctu gitti. Bunlarin yapabilecekleri en iyi transfer olabilir. O attiklari tweetin uzerine satmak da guzel koyar Trabzonlulara. Ayrica Oulai alinirsa gene bir normal yabanci kontenjani da acik kaliyor.
Rengim şöyle bir avantaj var oyuncu trde. Maaşı da dışarıdan alınan elemanlara nazaran çok daha makul olur. Drogba falan ararsa Galatasaraya git diye otobüse biner gelir

Fb'nin alabileceği santrforlar:
- Paraya kıyarlarsa Sörloth
- Son güne kalır fırsat çıkarsa kiralık Kolo Muani
- Fabio Silva
- Mika Biereth
- Eddie Nketiah

son üçlü 25m bandında bitecek herifler 6-7m maaşla ikna olurlar Fb'ye

Bu Kasımpaşa'dan Villa'ya giden Yasin Özcan mı? Bonservisle mi almışlar kiralık mı?

O çocuk iyiydi sanki Paşa'dayken. Üzüldüm biraz.

Bir de FM GS kariyerimde takımda iki BJK'lı olmuş olacak. Orkun bendeydi zaten (onu da BJK almadan almıştım), şimdi bu da olacak. O da can sıktı.

Lang, Kayseri maçında, Barışın yokluğunda oynamayacak ta hangi maçta oynayacak ? Sakatsa açıklayın, değilse yetersiz adamı niye aldınız kardeşim, 15 maçlık kiralık adam ne ara oynayacak ? Neye göre karar verceniz sene sonu ?
Kayseri maçının kadrosunu yarınki maçtan bile daha çok merak ediyorum takım üst üste çarşamba-cumartesi-çarşamba oynamış olacak kadronun neredeyse tamamını değiştirmesi lazım

Pape geye ismini gördükçe sinir krizi geçiriyorum. Yavv benim gözler mi bozuk bu ışığı bi ben mi göremiyorum. 15 20 arası Oluru vardır şu yoklukta ama 40 ne yav. Okan istiyorsa zaten iki kere düşünmek lazım. Berkan daha atik inanın. Bunu alacağınıza gidin antepten camara goztepeden denisi alın onardan 20 kağıt verirsiniz olmadı yaşları da genç satarsınız. Bakın ciddi ciddi diyorum almayın gözünüzü seveyim. Denis falan hızlı bundan.

1. Oğuz sakat değil yedek imiş son maç
2. Heriflerde düzgün sol bek yok, mecbur orada oynatıyolar
Bizde oynayacak adam ikinci ligi parçalanması gerekir. Daha önünde ki beki kesemeyen adamdan bizde olmaz. Bende isterim çıkış göstersin bizde rotasyonda süre bulsun elimizi çok rahatlatırdi ama o altyapıdan çıkarken ki potansiyeli hiç gösteremedi ve giderek de düşüyor. Umarim bundan sonra daha iyi oynar da bize de sağ bek arama zahmetinden kurtarır.

Geri
Üst Alt