Adı Geçen Orta Sahalardan Hangisini İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Kayseri maçının kadrosunu yarınki maçtan bile daha çok merak ediyorum takım üst üste çarşamba-cumartesi-çarşamba oynamış olacak kadronun neredeyse tamamını değiştirmesi lazım
2 adam alıyorlar, tamda bugünler için, eeee nerdeler, hazır değiller, kondüsyon zart zurt, be kardeşim sormazlar mı adama hazırını niye almıyonuz ? Şamp liginden elendikten sonra tek kulvarda napim ben yeni transferleri. Yok aga yok akıllanmayacak bizimkiler mümkünü yok oluru yok olmayacak

Lang, Kayseri maçında, Barışın yokluğunda oynamayacak ta hangi maçta oynayacak ? Sakatsa açıklayın, değilse yetersiz adamı niye aldınız kardeşim, 15 maçlık kiralık adam ne ara oynayacak ? Neye göre karar verceniz sene sonu ?
Sakat oldugu cok belliydi. O darbeyi yiyip hemen sonraki hafta oynamasi zor olurdu. Sakat adam aldik demekten korktuklari icin gene yalan soylediler.

Pape geye ismini gördükçe sinir krizi geçiriyorum. Yavv benim gözler mi bozuk bu ışığı bi ben mi göremiyorum. 15 20 arası Oluru vardır şu yoklukta ama 40 ne yav. Okan istiyorsa zaten iki kere düşünmek lazım. Berkan daha atik inanın. Bunu alacağınıza gidin antepten camara goztepeden denisi alın onardan 20 kağıt verirsiniz olmadı yaşları da genç satarsınız. Bakın ciddi ciddi diyorum almayın gözünüzü seveyim. Denis falan hızlı bundan.
Al benden de o kadar. 28 yaşındaki adama 40 milyon, 7-8 de maaş. Madem o kadar para var Lookman mı pahalı, Gueye mi ?

Sakat oldugu cok belliydi. O darbeyi yiyip hemen sonraki hafta oynamasi zor olurdu. Sakat adam aldik demekten korktuklari icin gene yalan soylediler.
Sakat değilim sağlamım dedi, bi sıkıntım yok dedi, ufak ödem varmış, 10-15 günde geçmez mi geçerrrrr de ahhh bu evlatçılık olmasa

Sizlere soruyorum, Allah aşkına 40 milyon ve 7-8 maaşa Gueye mi pahalı, Lookman mı pahalı ?

2 adam alıyorlar, tamda bugünler için, eeee nerdeler, hazır değiller, kondüsyon zart zurt, be kardeşim sormazlar mı adama hazırını niye almıyonuz ? Şamp liginden elendikten sonra tek kulvarda napim ben yeni transferleri. Yok aga yok akıllanmayacak bizimkiler mümkünü yok oluru yok olmayacak
Dönem acilinca hemen alsaydik simdi oynuyorlardi. Bu 2 topcu icin niye bu zamana kadar beklediysek...

Meydana çıkıp bizim 30m euromuz var diye bağırıyoruz sonra adamlar çer çöpe o parayı istiyor transfer yapamıyoruz

Yapmasan bile, devre arasi + transfer döneminin son gününü beklersen, ocak ayin basinda belki 15e razi olan takim simdi kapiyi 25den acar. Bu normal birsey ve bizimkilerin ne kadar amatörce planlama yaptiginin kaniti.

Geri
Üst Alt