Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 24.747
- 12.608
- 1.848
oynasın diye aldık zatenTurkiye Kupasi'ni da sayarsak 20 mac var daha. Ne diyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oynasın diye aldık zatenTurkiye Kupasi'ni da sayarsak 20 mac var daha. Ne diyorsun?
Gueye pahalı, lookman sonra araplara gidebilirSizlere soruyorum, Allah aşkına 40 milyon ve 7-8 maaşa Gueye mi pahalı, Lookman mı pahalı ?
Yeni trend, İllaki her dönem bi Belçika kazığı yiyecezNeyse Onyedika bekliyoruz başka kimse gelmez
28 oldu nerde transfer
![]()
Oyle de demislerdir.Sakat değilim sağlamım dedi, bi sıkıntım yok dedi, ufak ödem varmış, 10-15 günde geçmez mi geçerrrrr de ahhh bu evlatçılık olmasa
Yeni southern rock blues rock çatlamalı patlamalı bi şeyler yok mu yeni keşif
HmmmYeni southern rock blues rock çatlamalı patlamalı bi şeyler yok mu yeni keşif
Kaliteyi düşürdün bu ara
Şu sıralar R&B-Hiphop furyasındayım enteresan mekan abi
Düşman saflarını keşif amacıyla bu yola girdiğini düşünmek istiyorumHmmmŞu sıralar R&B-Hiphop furyasındayım enteresan mekan abi
![]()
Gizli operasyon abiDüşman saflarını keşif amacıyla bu yola girdiğini düşünmek istiyorum
Rap dinlemektense Arabesk dinlemeyi yeğlerimGizli operasyon abi
![]()
Karşılıklı yumruklaşma olmuş, görüntülere ulaştım.JOhn duran tedescoyu yumruklamis haberleri dolasiyor. Dogru mudur acaba![]()