Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.862
- 15.329
- 2.433
Gideceğini düşünmüyorumda Frankfurt'un aklını bulandırır şerolarCanı fenere kaptırdık he
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gideceğini düşünmüyorumda Frankfurt'un aklını bulandırır şerolarCanı fenere kaptırdık he
Ruh halimiz:kaan ayhana zam yapılıyormuş![]()
U23 hakkimizi bu bölgeye kullanır mıyız sence?Yok yav , garip bir adamdi. Hic aramiyorum.
PL oynamiyacaklar, sonucta bizim Süper Ligi kaldiramiyorlarsa futbolu biraksinlar bir zahmet.Normalde hiç katılmadığım negatif tayfaya Enciso konusunda katılıyorum. Lesley ve Enciso, 11de iki genç merkez zarar verir. Ama bence bu ikiliyi alıp orta saha işini kapattık demeyiz Enciso gelirse
20 kusur penaltı,penaltıdan dönen topları bile atmis herifPlaymaker olarak bakacaksak Greenwood playmaker değil ki? Greenwood, bitirici, skorer kanat forvet.
Verirler sevgi limit tanımaz50 milyon euro vereceklerini sanmıyorum greenwood'a 50 bayılıyolar daha yeni
Enciso tarzı buna benzemiyor mu?Coutinho boştaymış yav, Brezilya'da mutlu olmadığı için Vasco ile sözleşmesini fesh ettirmiş 3 ay önce.
Ya gelip 1-2 sene burada 10 numarada anasını avradını kırabilir ligin. 33 yaşında, denemeye değer mi acaba