Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 10.847
- 3.541
- 1.778
Bir isch var!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herifin sıçrama yapmış hali minimum 60-70. Sıçramayı bırak al bugün real madrid forması giydir sadece fantazi için 50 milyona kapıdında yatarlar.Ben öyle kucağa falan alma göremiyorum.Bizim rezil takım savunmasını ve bom boş alanlar görüyorum..Bu adamın edrri en fazla 15-20 dir..
Lesley enciso ve franculino hazır işin tuhafıGenc futbolcu bizde basarili olmaz mantalitesinden cikmak lazim.Saracchi Marcao Nellson Boey bizde basarili oldular.Onemli olan dogru potansiyelleri bulmak hep hazir oyuncular pesinde kosmamak gerekiyor.
Sırf kahpeliğine yapacaklar bu hamleyi görün bakın. Her transferi don lastiği gibi uzatıyor yönetim
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para tatlidir.Can uzunu alamazlar iki dünya bir araya gelse fenere gitmez bu çocuk babası hasta Galatasaraylı kendiside öyle paranın açamayacağı nadir kapılardan biri bence herkez Hakan haionoğlu gibi göt baş kıvırtmıyor
İnan bana gitmez Kenan yıldız ve Can uzun ikiside f5 in kapısından geçmezPara tatlidir.
Sırf kahpeliğine yapacaklar bu hamleyi görün bakın. Her transferi don lastiği gibi uzatıyor yönetim
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osimhen, haaland, mbappe 3 sene önce u23dühaldir haldir u23 oyuncular ariyoruz ama hocan Okan Buruk
Verem’in arap işi limit aklamaBir oyuncuyu almayı beceremez sürekli süreci uzatırsan herkes talip olur. Bizimkilerin iş bilmezliği