Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.272
- 17.919
- 2.228
Singoya 30 vermedik verdirdi okan hoca ve abdullah kavukçuUgurcana 36, baldirsiz sengoya 30 veren Cana cok rahat 60 verir. Bir muddet pazarlik edip kadroya katarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singoya 30 vermedik verdirdi okan hoca ve abdullah kavukçuUgurcana 36, baldirsiz sengoya 30 veren Cana cok rahat 60 verir. Bir muddet pazarlik edip kadroya katarız.
Sane ?can uzun'u 10 numara diye aldırıp sağ kanat oynatacak yapmayın etmeyin
Bu arada singo ya 30 veren vardı avrupa dan... bence boşuna eleştiriyorsunuz o parayı... Sağ bekte taş gibi oynuyor çocuk... sakatlıklarını da bilemeyelim bir zahmet. Müneccim değiliz...Singoya 30 vermedik verdirdi okan hoca ve abdullah kavukçu
sane formsuz olunca kesiyor direktSane ?
ben ankarada büyüdüm dostum kimse bize bir şey yapamazNiye Ankaralılar dan kötü muamelemi gördün?İncittiler mi?
can'a 60 mı istiyorlarmış bu almanya'nın köy takımı hiç dayak yememiş galba bayern bi halletsin bunları.
Sevgili Kerem taş gibi oynuyor derken tüm sezon kaç maç taş gibi oynadida böyle bir söylemde bulundun.Tas gibi tabiri Sallai için daha uygun bence.Sagbekin tüm yükünü o çocuk çekti.Singo hep tadımlık yada turfandalik gibiydi.Lutfen gerçekçi olalım.Bu arada singo ya 30 veren vardı avrupa dan... bence boşuna eleştiriyorsunuz o parayı... Sağ bekte taş gibi oynuyor çocuk... sakatlıklarını da bilemeyelim bir zahmet. Müneccim değiliz...
Nürnberg teyken bağlayacaktık Vasfim editör 2026 mcan'a 60 mı istiyorlarmış bu almanya'nın köy takımı hiç dayak yememiş galba bayern bi halletsin bunları.
Onun ankaralılarla alakası yok dikmen ile alakalı bir durum...Niye Ankaralılar dan kötü muamelemi gördün?İncittiler mi?
Uğurcan transferine bari bizim taraftarımız 36 demeyi bıraksın artık lütfen. 27.5 milyona alındı Uğurcan, 36 değilUgurcana 36, baldirsiz sengoya 30 veren Cana cok rahat 60 verir. Bir muddet pazarlik edip kadroya katarız.
Ne bileyim öyle diyince hemserilerim adına senden toplu özür diletecektim.Koca Aybars Ay'i niye İncittiler diye.ben ankarada büyüdüm dostum kimse bize bir şey yapamaz