Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.706
- 11.117
- 1.838
asil 10 milyon icin elinden kaciran haindirCan Uzun'a 40 milyon euro üstü veren haindir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asil 10 milyon icin elinden kaciran haindirCan Uzun'a 40 milyon euro üstü veren haindir..
can uzun'u 10 numara diye aldırıp sağ kanat oynatacak yapmayın etmeyin
Sakatlık öncesi taş gibi oynadı. Juve maçında taş gibi oynadı... yine taş gibi oynayabilirdi ama dediğin gibi sallai de taş gibi oynadığı için forma sallai de kaldı...Sevgili Kerem taş gibi oynuyor derken tüm sezon kaç maç taş gibi oynadida böyle bir söylemde bulundun.Tas gibi tabiri Sallai için daha uygun bence.Sagbekin tüm yükünü o çocuk çekti.Singo hep tadımlık yada turfandalik gibiydi.Lutfen gerçekçi olalım.
3 m euro bu sene clye katılırsak bonus vardi o da devreye girdi. + vergiler. Hesapta sorun yok.Uğurcan transferine bari bizim taraftarımız 36 demeyi bıraksın artık lütfen. 27.5 milyona alındı Uğurcan, 36 değil
Tarığım, Kenan da mutlaka formamızı giyecek, inanıyorum.Can üstüne de seneye kenan çekelim lige yerli sınırlaması gelir
Can üstüne de seneye kenan çekelim lige yerli sınırlaması gelir
Dikmeni bilmem ben emek bahçeli esrafindayim.Onun ankaralılarla alakası yok dikmen ile alakalı bir durum...
gs'nin küme düştüğü görseli de at bakalım
Bir laf var ankara nın dikmeni bir daha gelirsem tik beni diye... bunu duymamış olamazsınız...Dikmeni bilmem ben emek bahçeli esrafindayim.)))
Adam alınmasın demiyorum ama sen her gelen geçene 50-60 basarsan 2-3 sene sonra meteliğe kurşun atarsın. 60 milyon euroyu para babası İngiliz takımları bile vermez.. Gidilsin Enciso vs.. 20-25 milyon euro bandına alınsın.. Bruno Fernandes deseler 50 de gitsin derim ama Can Uzun 50-60 etmez.. Eğer bu adama bu parayı verirsen her adama fahiş fiyat çekerler..asil 10 milyon icin elinden kaciran haindir
KDV ve 3 milyon bonus dahil 36 milyon yapıyor. KDV düşüldüğünde toplam paket 30 milyon ya yapıyor ya yapmıyor. Trabzonspor daha yüksek görünmesi için 36 milyon olarak açıkladı. O vergiler de giderek olarak düşüldüğü için toplam 30 milyon gibi total bir maliyete denk geliyor bonus dahil. Bu da çok zaten, az değil bence ama hesabı bu şekilde.3 m euro bu sene clye katılırsak bonus vardi o da devreye girdi. + vergiler. Hesapta sorun yok.
Oynamadı ki juventus maçındaSakatlık öncesi taş gibi oynadı. Juve maçında taş gibi oynadı... yine taş gibi oynayabilirdi ama dediğin gibi sallai de taş gibi oynadığı için forma sallai de kaldı...
Adamlar cepten 50-100 sokuyorlar çok da birşey olmaz.Girsinler girsinler... ulan ceza aldılar daha akıllanmadılar... ne diyeyim ben bunlara... bu sefer de hükmen verecekler şampiyonluğu...