Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    145
  • Bu anket kapanacak: .
Jakobsa teklif varsa satıp yerine daha dengeli bir sol bek bulmalıyız defansı kuvvetli biri sallai sağda baya ofansif zaten apo da eski hızında değil jakobsta defansta bazen kötü işler yapıyor oraya sol tarafı kapatacak bir bek bulup kazımcan yedeği yapmalıyız eren Elmalıdan ben bek olacağını düşünmüyorum bizim takımda kanat alternatifi veya ligde sonradan girer kazımcan erenden önde tutuyorum

Ben öyle kucağa falan alma göremiyorum.Bizim rezil takım savunmasını ve bom boş alanlar görüyorum..Bu adamın edrri en fazla 15-20 dir..
Bu herifin sıçrama yapmış hali minimum 60-70. Sıçramayı bırak al bugün real madrid forması giydir sadece fantazi için 50 milyona kapıdında yatarlar.

Sırf kahpeliğine yapacaklar bu hamleyi görün bakın. Her transferi don lastiği gibi uzatıyor yönetim

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Can uzunu alamazlar iki dünya bir araya gelse fenere gitmez bu çocuk babası hasta Galatasaraylı kendiside öyle paranın açamayacağı nadir kapılardan biri bence herkez Hakan haionoğlu gibi göt baş kıvırtmıyor

Sırf kahpeliğine yapacaklar bu hamleyi görün bakın. Her transferi don lastiği gibi uzatıyor yönetim

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güya Araplardan 40-45 teklif gelecekmiş. Arap komisyonu Kerem için o teklifi onaylasın futbol izlemeyi bırakırım. Malum menajer teklifi getirmek için alt taraflara komisyon yedirmiştir muhtemelen -ama işi ciddiyete dökünce patlayacak. Bizdeyken de Benfica son gün şansa teklif yapana kadar Araplardan teklif getireceğim diye kekliyordu hatırlarsanız bu eleman

CMY’nin yakın olduğu elemanların paylaşımları. Benfica son gün kanat transferine sıkışmasa Rusya dışı teklif falan bulamamıştı. Arap komisyonu Lemina’nın transferini bile iptal etmişti zamanında. Kerem gibi birisine 45 onaylamalarının imkanı yok.

Can Uzun ne diye tercih edecek imiş hem Fb'yi? Fazla maaş için Fb'ye gitmez, henüz 20 yaşında.

Geri
Üst Alt